bugün

akın

ilk albümünün ilk klibi rebeka ile çok ilgi görmüştü kendisi . Ardından gelen çılgın geceler , suskun yüreğim ve boşver bitsin dünya klipleri ile şöhretini devam ettirmiştir .

ikinci albümünde ise şarkılar iyi olmasına rağmen kısa sürelik bir ilgi görmüştü akın . Albümün ilk klibi alem şarkısına çekildi . Bu şarkı o yazın favori şarkılar arasına girmiş ve klibiyle özellikle çocukların ilgisini çekmiştir . Hatta bu şarkı o sene çoğu disko ve barlarda çalıyordu . Bu albümde de şöhretini iyi bir çizgiyle devam ettiren akın , ikinci klibini yüksek yüksek tepelere şarkısına çekti . Bu şarkıda ilgi gördü ve hatırlıyorum bi ara düğünlerde falan akın'ın versiyonundan çalınıyordu . Bu iki şarkı ilgi görse de albümdeki diğer şarkıların nerdeyse hiç biri bilinmiyordu . Albümün diğer şarkılarının pek tutulamaması yüzünden albüm de pek satmadı . Hatta çok düşük rakam elde etti ama yine de akın şöhretini bi şekilde bu albümde de devam ettirdi .

Üçüncü albümü 2002 mayıs'ında çıktı . Albümün ilk klibi Boşver'e geldi . Boşver , bir anda bütün radyo ve tv kanallarında ilgi görmeyi başarmış ve radyolarda 1 numaraya kadar gelerek büyük bir patlama yapmıştır . Ardından ikinci klip Lanet olsun şarkısına geldi . Bu şarkıda aynı başarıyla devam ettirdi . Albümün son klibi de kız milleti'ne geldi . Klip çıktığı anda olay oldu ve dillere dolandı . Uzun süre etki bırakmayı başaran bu şarkıyla her ne kadar çıkış yakalasa da albüm satışları yine o kadar fazla değildi .

Sonrasında 2009'da bir albüm daha çıkardı . Bu albümde de Adrenalin şarkısı iyi bir başarı elde etti fakat yine albüm etkisini gösteremedi .

Aslında akın şimdilerde çok iyi bir yere gelebilirdi ama kendi tercihi fazla albüm yada şarkı yapmak istemedi . Hayatına devam etmek istedi . Ama her ne kadar unutulmuş olsa da hala şarkılarıyla adını duyuran bir sanatçıdır .