bugün

vikings

3. bölümle beraber Ragna reyisin liderliği biraz daha ön plana çıkmış dizi.

--spoiler--
Ganimetleri alan Ragna şehre geri döner ama her şey beklediği gibi gitmez. Asıl reyis bütün ganimete el koyar. Zaten bu asıl reyisin ömrünün çok uzun oldugunu düşünmüyorum. O karı bu adamı bir gece kalpten götürür.

Ragna , rahibi ganimet olarak seçer eve götürür. Buraya kadar her şey normal ama Ragna reyis karısıyla sevişirken rahibi bize katılırmısın diye çagırması nedir arkadaş ? Hayır illa karıyı birisine dürttüreceksen kardeşim dediğin adama dürttür. Gözü var zaten pezevengin.

Arada yine bir şeyler oluyor ama pek önemli şeyler değil bunlar. Ragna son olarak reyisin yanına gidiyor ve batıya yol almak için izin istiyor. Tabi reyis ganimetleri görünce bu sefer seve seve izin verdi ragna'ya.

Ragna reyis elemanları topladı , yola çıktı ama bu sefer karsılarına rahip sürüsü çıkmadı. Bildiğin krallık askerleri geldi. yalandan yere tartışmalar falan derken bir şeyler oldu ve millet daldı birbirine. Orda sıkıntı olacak durum askerlern biri kaçmayı başardı. hemen krala durumu yetiştirecektir. Zannediyorum ki sonraki bölümde büyük bir çatışma bizi bekliyor.
--spoiler--

Sözün kısası dizi şimdili güzel gidiyor.ç Çok büyük beklenti içerisinde olmayın. Şuan pek gündem de değil fakat git gide kıvamını bulacaktır.