bugün

bankalara boykot çağrısı

ne kadar duyarlı bir toplum olduğumuzun göstergesi olarak; barcelona, fenerbahçe, fatih terim, ülkücüler, kürtler, yaraklar-kürekler gibi başlıklar nedeniyle iki dakkada sol freymden düşmüş bir başlıktır.

şimdik arkadaşlar, bir zamanlar bu ülke dutluktu. bu kadar meşe odunu yoktu. kolaya bile zam gelse boykot ederdi bütün memleket. firmalar zamlarını geri alırdı, devlet bile. yani bu bahsettiğim tarihler 1987 filandır. neden bu kadar duyarsız bir toplum oluştuğunu bir türlü anlamıyorum arkadaşlar?

şahsımdan çok, memleketin yüzde doksanını indiren bir olayı bildirmek istedim sizlere yahu? neyin peşinden koşuyorsunuz? yani fatih terim'in çok mu sikindeydi sizin onun hakkında ne yazdığınız? kürtlüğünüz veya ülkücülüğünüz mü kurtaracak sizi, sömürücülerden, kan emicilerden?
daha dün burada galatasaray milli gururumuzdur deyu kafa sikiyodunuz? başlık başlık üstüne açılıyordu... noldu şimdi? tabi karı kız tavlayacak bir yorum yazamıycaksın bu başlığın altına veya kürde-türke-solcuya-sağcıya çatıp da egonu tatmin edemiyceksin değil mi?

kendim bankalarla işi olmayan, maaş kartı, kredi kartı taşımayan bir insan olarak bir konuda duyarlılık gösteriyorum; eminim ki çoğunuz haksız yere nasıl da çarpılıyorsunuz bankalar tarafından ama iki dakika bile ilgilenip birşeyler yazmaya hatta ''bu neymiş lan'' deyip okumaya bile yeltenmiyorsunuz. öyleyse arkadaş, kimse sikildiği zaman of demesin bu ülkede.