bugün

bankalara boykot çağrısı

tüketici koruma derneği tarafından 13-14 mart 2013 tarihlerinde uygulanması kararlaştırılmış bir boykottur. tamam belki haksız yere faturalarınıza yüklenen bilmem ne bedellerini ancak mahkemelerde zorla çözmek zorunda kalıyorsunuz da, bari bankalar konusunda bu derece pasif davranmayın, herşey sizin elinizde demiş. acil işi olmayanlar en azından iki günlüğüne kredi kartını kullanmasın, bankalardan işlem yapmasın demişler. tüketici dernekleri federasyonu da, aynı eylemin biraz daha duyurulması amacıyla 16 mart 2013 tarihinde uygulanmasını istemiş.

mesele bundan ibaret. hani hiçbir haber bülteninde, sözlüklerde,sosyal medyada bu boykot çağrısına karşı duyarlılık görmediğim için, konu hakkında başlık açma gereği duydum. her ne kadar, kürt-türk, gassaray-fenerbahçe başlıkları altında kaybolacağını bilsem de; en azından birkaç kişinin dikkatini çeker diye düşündüm.

bankalarla işi olmayan; kredi kartı, hesap kartı taşımayan bir insan olsam da, düdüklenen halkımızı bilgilendirmeyi görev bildim kendime.