bugün

türkiye gençlik birliği

Chavez’in kuruculuğunu ve liderliğini yaptığı Venezuela Birleşik Sosyalist Partisi bugün kendilerine bir mesaj göndermiştir:

"Camaradas y amigos de La Unión Juvenil de Turquía:

Estamos muy agradecidos de ese bello mensaje de solidaridad y amor que nos enviaron. El pueblo venezolano y en verdad toda la Amèrica Latina y el mundo justo, está triste. Sin embargo, la tristeza no se debe convertir en odio sino más bien en mayor lucha para lograr un mundo bueno, bonito y socialista.

Transmitan por favor a toda su militancia, nuestro abrazo fraterno. Les pedimos que se concentren frente a la Embajada de Venezuela en Turquía donde les sugerimos que pueden escribir cartas al Comandante que serán traídas a Venezuela.

Amigos, sigamos avanzando y tributemos al pensamiento de Chávez de un mundo sin clases y en igualdad.

Un abrazo bolivariano y chavista;

Xoan Noya
JPSUV-Relaciones Internacionales"
.....................................

"Türkiye Gençlik Birliği'ndeki kardeşlerimiz, yoldaşlarımız;
Hazırladığınız güzel mesaj için size teşekkür ederiz. Venezuela halkı ve bütün Güney Amerika Chavez'in acısını yaşıyor. Fakat biz bu acıyı umutsuzluğa yormayacağız, daha güzel, daha adil, sosyalist bir dünya için çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Tüm Türkiye Gençlik Birliği'ne en kardeşçe selamlarımızı iletin. Sizden isteğimiz şudur: derhal Venezuela Büyükelçiliği'ne mektup yazıp Venezuela'ya gönderilmesini talep edin.

Arkadaşlar, haydi durmadan yola devam edelim, sınıfsız bir dünya fikrini taşıyan Chavez'in yolundan gidelim.

Bolivarcı Chavezcilerden sizlere kucaklar dolusu selamlar."

Xoan Noya
PSUV- Uluslararası ilişkiler Bürosu

ekleme: eksi oylayan arkadaş, mesajı beğenmediysen kendilerine iletirsin.