bugün

sözlük yazarlarının itirafları

hayatı doktora teziyle yaşayarak ömür geçer mi ha sözlük?
-geçer !
5 para etmez çirkince heriflerle muhabbet kurmaktansa yeni yeni ideolojiler felsefeler öğreniriz . kaldığımız yerden devam ederiz bazı şeylere . gezgin kaşif gibi yaşar gideriz . arada şöle elma yanaklı bi iskandinav erkeği bulur sevişir . fazla fazla yakşıklıysa benim -ex'im- gibi yerli malıda olur sorun yok ama doktora öğrencisi olcak iyi i okuldan mezun olmuş olucak belirli bir bilgi birikimi olucak .
öhöm ne diyordum ; başarılı bir hayatım vardı ve ben bu hayatı yarıda bıraktım . sırf gevşemek için . birtakım şeyleri tecrübe etmeden hatta şöyle anlatim -yarrağı yemeden- anlamayacaktım . şuan yarrağın başını yiyorum sayılır . daha öğreneceğim çok şey var . eski hayatıma gevşek bi insan olarak dönmek istiyorum .
yaşadıklarıma pişman değilim. çünkü -değmedi- , değmedi sözlük .. fazla fazla kayıp vermiş bi insan olarak kaldığım yerden devam etmek zorundayım . hala şerefsiz insanların bokunu yemeye devam ediyorum elbet benim gibi biri gelir kurtarır beni yada ex'im gibi . o mükemmeldi sözlük ... herkesin dediği gibi ...
ama köprünün altından çok su geçti .
o biri gelicek ve kulağımı çekicek . ne sosyal medyada nede normal hayatta geldi. daha gelmedi .
ama gelicek!