bugün

baz istasyonu

"cep telefonları daha fazla elektromanyetik radyasyon yayar" yalanıyla sağlığa olan olumsuz etkileri gizlenmeye çalışılan, elektromanyetik radyasyon yoluyla cep telefonu haberleşmesini sağlayan, su deposu, güneş enerjisi sistemi, baca vs. şekillerde kamufle edilerek halkın tepkisini azaltacak şekilde kurulan ünite.

cep telefonu sadece konuşma süresince etki yapar. oysa ki, baz istasyonu, 7 gün 24 saat durmaksızın insan vücudunda mikrodalga etkisiyle ısı artışına ve bu da dna zincirinin bozulmasına ve hastalıklara neden olur.

yapılan bilimsel araştırmalar, baz istasyonundan uzaklaşıldıkça kanser vakalarında azalma olduğunu, yakınlaştıkça ise, kanser olaylarının arttığını göstermiştir.

yargıtay, baz istasyonlarının sağlığa olumsuz etkileri yanısıra, çevresinde yaşayan insanlarda derin endişeye yol açması nedeniyle, "komşuluk hukukuna aykırılık" hukuki sebebi aracılığıla sökülmelerine dair yerel mahkeme kararlarını onamaktadır.

son tahlilde, telekomünikasyon şirketlerinin önlerine attığı kemikler için, halkın ve kendi ailelerinin sağlığına zarar veren baz istasyonlarının kurulmalarına izin veren çıkarcı ve ahmak kat maliklerinin yatacak yeri yoktur vesselam.