bugün

yalnızlığını farklı olmasına bağlayan insan

öncelikle, başlık öyle güzel geliyordu ki gelişine bir "mal" eklememek için kendimi çok zor tuttum. büyüklük, dedim, bende kalsın.

çevrede bazı insanlar görüyorum. tutunamayanları okuyup, farklı olanın yalnız olmaya muhtaç olacağını öğrenip yalnızlığını farklılığıyla süsleyip prim yapmaya çalışan, yalnızlığıyla bile hava atma derdine düşmüş ve en nihayetinde bir yerlerden bir kız düşürür müyüm? telaşına girmiş insanlar.

farklı olmakla hiçbir zaman bir derdim olmadı. farklı olanlarla sorun yaşamadığım gibi kendimi farklı olunca daha havalı olacağımı düşündüğümden farklıymış gibi de göstermedim. kesinlikle ilişmedim farklılıklara. öylece durdular. ilgimi çekmediler.
ancak, sanıyorum kızların ilgisini çekiyor olacak ki, birtakım ergenler türedi ortalıkta. "yalnızım çünkü farklıyım ayten".

hadi ordan!

yalnız bile olmayan insanların çıkıp yalnızlıkla dalga geçercesine yalnızı oynamasına ve bu işten ekmek yemesine sinir oluyorum. yalnızlığı bir yalnız bıraksak oysa, bir kullanmasak iğrenç emellerimiz için...

gerçekten farklı olduğu için yalnız kalan insanlara sabır dilerken diğer ergen ruhlu piçlere de nefretlerimi sunuyorum buradan. eviniz yansın!