bugün

rüştü reçber in beşiktaş a transferi

faydası dokunur, dokunmaz o ayrı konu ama transferin en güzel yanı fbli arkadaşların[özellikle kendi sitelerinde] "sattın", "yıktın bizi eyledin viran" türünden yazdıklarını okuyup gülmektir, eğlenmektir. fazla değil biraz geçmişe dönersek[bir sene kadar öncesi oluyor] biz* de onun transferinden sonra benzeri şeyleri söylemiştik, ki bu arkadaşın videoları izlenme oranlarında epey üst sıralara çıkmıştı o aralar, hani kanıtımız budur, bakın neler neler söylemiş, göt demiş size, ipne demiş...
kim mi? hani sadece tanrının yargılayabildiği bir velet var, zamanında transferiyle ilgili söylediklerimizi ağzımıza tıkamışlardı, ne söylesek şu lanet "profesyonellik" duvarına çarpıp kafada sekiyordu. geç de olsa anlaşıldığımızı umuyorum bu konuda.
transferin en yanlış bulduğum tarafı ise kendisine verilen ücret[yanlış bol]. rakamın uçuk olmasının sebebini haketmesi olarak değil de ikna edilebilmesine bağlayabiliyorum ancak. bari hakanın önünü kesmese de, ikinci kaleci olarak devam etse son yıllarına, takımın ağabeyi olarak hani[ne skimdirik işse].
bide bu tansferle yönetimin yabancı kontenjanını açtığı söyleniyor. teorik olarak doğru olsa da pratikte bir sıçış olayıyla karşı karşıyayız gibi geliyor. bu beceriksizlikle ancak fbnin bırakacağı deivid filan alınabilir, o da aranan kan bulundu diye yutturulur işte. neyse. ben taraftarın sesini duar gibiyim şimdiden; rüştüüüü rüştüüüüü.