bugün

türk yargısı

aynı cümleyi darbeci askerler ile kemalist-alevi yargı karşıtı vakit-yeni akit gazetesi söyleyince trilyonluk ceza ver AMA mana olarak aynısını BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş genelkurmay başkanına söyleyince ceza verme.* Demirtaş'ın avukatı Gümüş'ÜN ''iktidar erki konumunda bulunan bürokratların eleştiriyi kabul etmesinin evrensel bir kural olduğunu'' TEZiNi KABUL ET lakin diğerinde kabul etme. gerçekten ÇOK iLGiNÇ. asıl komedi bu çelişki. buna içtihad farkı felan da denemez.
http://www.haber7.com/gun...n-demirtasla-ilgili-karar
http://haber.stargazete.c...ini-kaybetti/haber-709093

YARGI AKP ELiNDE DiYENLER VAR YA hangi ülkede ve dünyada YAŞIYOR bunlar. HERHALDE HAYAL DÜNYASINDA. YARGIYI ON YILLARDIR KiMLER KONTROLÜ ALTINA ALDI BiLiNiYOR. AKP'NiN ELiNE ALMASI 10 yılda KOLAY MI,akla sığar mı? akp'nin amacı kendine düşman olmayan bir yargı ki o da makul bir talep ve amaç bence. daha düne kadar kapatılacaklardı saçma bahanelerle,uyduruk google haberleriyle. ne yapsın akp, kendine düşmanlığı her şeyin üzerinde gören tipte dinsiz,solcu ve alevi kişileri mi doldursun?

adamlar işini, gücünü, davaları bırakıp siyasetle uğraşmayan,ideolojik hesaplara bulaşmayan,birilerinin arka bahçesi olmayan ve çelişkili ve avrupa insan hakları mahkemesine zıt işler yapmayan yargı istiyorlar. amaçları velev kadrolaşmak olsun, ki bunu tam yapamazlar yetişmiş kadroları yetmez, bu sayede yargıda bir rekabet ve güç dengesi olur ve adil ve haklı olan taraf kamuoyu desteğini de alarak baskın çıkar ve böylece ülkemiz,vatandaşımız kazanır. zaten hangi demokratik ülkede yargı tek bir zihniyetin elinde ki.

önemli olan, zaten hiç bağımsız olmamış olan türk yargısının bu dengeler vesilesiyle tarafsız olmaya zorlanmasıdır. çünkü dünyada sığınacağımız başka kapı yok ki ona sığınalım.