bugün

elektrik elektronik mühendisliği

bolum hayvanlik derecesinde zordur . ilk sene kafayı yersiniz hani bolum dersi die? 2. sınıfta hafiften gormye baslarsiniz ama gordugunuze pisman olursunuz ama geri donus yoktur. 3 ise 4 yilin en agir bolumudur 3. sinifa gecmek bir dert o dersleri verebilmek ayir bi dert bi bakmisin 4 e gelmisin ama anlarsinki 4üde sirf 3ü alabilmek icin acmislar .Tum birinci sınıflar hemen biseler yapabileceklerini sanarlar ama zaman ilerledikce afedersiniz ama bi bok yapamayacaklarini anlarlar.

Kim ne derse desin elektronikte guzel kiz yoktur ama bi ton cins herif vardir. Eger kizsaniz tercih seceneginiz coktur ama 2 kere dusunmeniz gerekir.

Erkek iseniz "talihime sıcim" lafini cok kullanacaksiniz ama ne yazikki olan olmustur.Medeti diger bolumlerde arayacaksiniz diger bolumleri tanidikce " Allah benim belami versin neden Endüstri yazmadim" diyeceksiniz ama okudugunuz bolumun daha avantajli is sartlari oldugunu solenerek kendinizi avutacaksiniz.Fakat ne hayal kurarsaniz kurun bolumunuzde 4-5 adet kiz vardir. Onlarda cirkindir.

Yine kim ne derse desin muhendislikler icinde en kalite bolumdur. Ama bu bolumu okumak her baba yigidin harci degil. Zaten de o kadar baba yigit yok.