bugün

facali ve yarali yurek

seksist konularda uzman olduğu daha 1300 km den belli olan yazar. şimdi bu adama kızıyorum.

neden?

diyor ki gelip gelip benim nick altıma pisliyorsun,
yani her halükarda nickaltım pislenmiş oluyor. hadi daha kısa ve anlaşılırını söyleyelim, olur ya 10000 tane okur var nickaltı yerine altına diyelim daha anlaşılır olsun.

e pisledik de ne oldu. adamın altı pislendi. ama biz temizlemesini de biliriz. hiç unutmuyorum bir gün hastane acilinde nöbetçiyiz, bir hasta geldi üzerindeki tüm kiysiler kıpkırmızı, ulan dedim ya milli maçtan geliyor ya da galatasaray'ın düz kırmızı forması.
adam bir yandan da nasıl bağırıyor ama, uuaaaaah leeeeeeen filaaaaaaaaan falaaaaaaaan.

dedim ki bu kesin taraftar, arada trübünde öğrenemediği besteleri tekrar yoluyla tazeliyor.

sonra ne kadar mal olduğumu anladım. hastane acilinde fanatik taraftarın işi ne olm dedim kendi kendime ve hafif silkelenip ürpermeyle karışık kendime geldim.

meğerse adam büyük bir trafik kazasa yapmış ve her tarafı kan içindeymiş, bendeki sik kırıklığına bak. malın önde gideni.

neyse hemşire geldi ve üzerindekileri çıkartmalısınız dedi. dünyanın en seksi olmayan üst çıkarması. ne çıkarsa çıksın meşhur yılbaşı kırmızısıyla çıkıyor. kadın olsa yanımdaki abaza üzerine atlayacak, erkek merkek farketmez abi dedi ama zor tuttum hergeleyi.

neyse soyduk soğana çevirdik adamı değerli eşyalarını zarfladık ve bizden çıktı. kazada tam yüreğinden bir darbe aldığını öğrendim doktordan. durum ciddi dedi.
nedir doktor ben bunu öğrenmeliyim dedim.
yüreği faça almış dedi.
la dedim ne façası şunu anlayabilecğeimiz hastane diliyle anlatsana.
bipolarit logatirma destekli tandans kronolojisi oluşmuş dedi. ananım amı dedim doktora.

adam gibi konuş lan dedim ve bağırdım; sinirlenmiştim.

dinlemiyorsunuz ki beyefendi dedi. yürekten faça almış bu hasta, dolayısıyla buradaki yara nın iyileşmesi için ciddi bir dinlenme süreci gerekecek. onun sışında gerçekten çok ciddi bir duruma sahip değil, dedi

doktor, sana orhan gencebay arabeskinde bir aforizma söyleyeceğim ama yaptıracağı çağrışığım senin beyninle ya da zekanla birebir alakalı. çözemezsen ikinci kez sorma dedim.
tamam dedi.

tüm yaralar geçer ama dil yarası geçmez doktor dedim. ütüsüz deli gömleği giydirdiler amk.

en sevmediğim şeydir. sana bu satırları bakırköy'den yazıyorum.
düşünen adamın da çok çok selamı var halan gillere, amıcan gillere hepsiciğine selamları varmış onun da.

he seksist konularda yapacağım eklemeyi unuttum, yakın zamanda sevişelim. bende unutkanlık da başladı, ah bu depresif ilaçlar. alkolsüz de içilmiyor ki meret.