bugün

avea

mayıs başından beri kendisine bir haller olan gsm şirketi.

ilki, ''arayanıbil'' özelliği mayıs başında ücretli oldu;

ikincisi, ''mobilöğrenci'' tarifesinde 100 kontör yükleyene 100 mesaj hediyeyi kaldırdı;

üçüncüsü, 250 kontör alana her yöne 250 mesaj hediye özelliğini 150 mesaj hediyeye çevirdi;

dördüncüsü, önceden 100 kontör ve üzerinde yükleyince öğrenciler kendi aralarında 10 dakikası 2 dakikaya konşuyorlardı bunu 150 kontöre çıkardı;

beşincisi, ''mobilöğrenci'' ve ''aramızda'' aboneleri daha önce en az 100 kontör yukleyişlerinde yukselerek kazandıkları(kazandıkları diyorlar bir de ki aslında bu da bir kandırmaca, bu hediye zaten kontör ücretinin içinde) kontörleri, ancak 250 kontör yuklediklerinde alabileceklermiş.

tamam belki bir nebze kampanyaları bitirirsin ya da azaltırsın onu anlarım da, var olan bir kampanyayı kendi çıkarların doğrultusunda insanları sömürmek için kullanmak ne kadar doğrudur. ''elleri mahkum nasılsa'' diyerek ''100 kontör alacaklarına 150 kontör alsınlar'' ya da ''şu 100 kontöre verdiğim hediyeyi 250 kontör için yapayım da biraz daha kontör satayım.'' mantığı ne kadar etiktir, ne kadar insanlığa sığar.

ey avea'nın %51 sahibi ''iş bankası'' sana soruyorum. cevap ver kodumunun bankası ne diye sömürürsün öğrenci milletini? bankalar içinde bir düzgün seni bilirdik sen de yaptın yapacağını. kırmaz mıyım ben şimdi o yıllardır sana sembol olan kumbarayı..