bugün

kemoterapi

hakkinda bisi yazarken 17 kere dusunulmesi gerekli bi mevzuu.. boyle tibbi seylerin ulu orta yazilmasini yasaklayan bi yasa olmali..

neymismis aslinda zehirmis de olduruyomus da yan etkileri cok fenaymis da kumarmis da bilmem ne..

turkun akli bu kadar calisiyo.. yuzeysel ve kulaktan dolma.. her konuda alimsin ya sen sik anteni..

burayi anasi icin babasi icin acip okuyanlar olacak diye dusunmek yok..

neyse sikik sikik adamlar icin yaktigim noronlara degmez..

kemoterapi, hayat kurtarir. ve maalssef her kanser hastasinin hayati kurtulmuyo. bu demek degil ki, kemoterapi basarisiz bi tedavi sekli..

kansre kanser dedigin, kontrolsuz hucre bolunmesi nihayetinde.. kemo da,kanser hucrelerinin bolunmesini durdurmaktan baska bisi degil.. yok mu bi suru komplikasyonu istenmeyen yan etkisi var.. ama aldigin agri kesicinin de var..

bunlari bilir kisi gibi insanin gozune sokup da "yan etkisi olumlusundan fazladir" demek basit bi ukalalik degil, bilip bilmeden konusup insanlarin moralini bozmaktir..

doktorunuzla konusun kemo alicaklar.. ve bu entrinin ustundekil entrileri de siklemeyin.. saniyo musunuz ki burda onkolog olan var ?

moralinizi de yuksek tutun.. yan etkiler icin de muthis ilaclar var artik gunumuzde.. mide bulantisi mide bulantisi dedigin bi 5 hidroksitriptamin antagonisti almaniza bakar.. kilo alinir.. dokulen saclar geri gelir..