bugün

21 eylül 2012 istanbul da duyulan enteresan ses

ateistler bu sesi açıklayın lan diye bağırır olduğunuzu duyar gibiyim; öncelikle borusunu üfleyecek olan israfil o boruyu dün gece üfleseydi hepimiz ilk üfleyişte ölüp, ikinci üfleyişte dirilecek ve ahirete gidecektik. öyle bir şey olmadığı gördüğünüz gibi... yani olayı dine yormayınız hemen.

uzmanlara göre amerikanın geliştirdiği bir üst olabilirmiş bu ses deneme amaçlı bir şeyler mi yapıyorlarmış be şimdi link vereceğim oradan bakarsınız kıçımdan sallamıyorum..

http://askmen.mynet.com/y...-ses-neyin-habercisi.html

zahmet edip açmayanlar için kopyala yapıştır yapacağım, linkte bir çok teori var. yok efendim doğa olayı, yok efendim katmanlar çatlıyor gibi. açın bakın;

HAARP'IN etkisi mi?

Çok tartışılan bir diğer iddia ise ABD'nin gizli askeri projesi diye adlandırılan HAARP'ın testinin yapıldığı öne sürülmekte.

Bu harfler, ABD’nin en gizli askeri projelerinden biri olan “High Frequency Active Auroral Research Program” isminin baş harfleri... Adından görüldüğü gibi yüksek frekansla ilgili bir program...

Bu proje 6 yıldan beri, Alaska’da Gakona askeri üssü yakınlarında, ABD Hava ve Deniz Kuvvetleri’nce gerçekleştiriliyor. Resmi amacı, iyonosfer’de araştırma yapmak. Bu projenin gerçekleşmesinde üç Amerikan şirketi ARCO, Raytheon ve E-Sistemleri, önemli rol oynadı ve hâlâ oynuyor..

Amerikalı askeri yetkililere göre, HAARP şunları gerçekleştirecek:

1-Atmosferdeki termonükleer araçların elektromanyetik vuruşlarını değiştirmek,
2-Denizaltılarla haberleşmeyi kolaylaştırmak,
3-Radar sistemlerini son derece geliştirmek,
4-Çok büyük bir bölgede, ABD ordusu dışında tüm haberleşmeyi durdurmak,
5-EMass ve Cray bilgisayarları ile ortaklaşa, toprağın altını çok derinlere kadar incelemek,
6-Büyük alanlarda petrol, doğalgaz ve mineralleri tespit etmek,
7-Cruise füzeleri gibi her türlü saldırı silahı ve uçağı havada imha etmek.