bugün

yavuz sultan selim

kendisi en büyük türk düşmanlarından biridir.

zira osmanlıdan kat be kat daha türk olan şii türkmenleri sırf alevi oldukları için anadoludan kovmuş kalanların çoğunu kılıçtan geçirmiştir. * yerlerinden ettiği öz türklerin yerine ise mezopotamyadan getirilen kürtler sırf sünni oldukları için yerleştirilmiştir.
yani osmanlı da kürtler kayrılmış ve anadolunu doğusuna gönüllerince yerleşmiş, türkler yani türkmenler dağlara kaçıp canlarını kurtarabilmiştir.
şimdi bunları yazan cahil sözde milliyetçiler, bugün PKK nın başımıza dert olması sebebi, alameti farikası yavuz dur. hiç düşünmediniz mi iki adım aşağıda kuzey ırakta türkmenler varken, yukarıda anadolunun güneydoğusunda hiç türkmen kalmamış niye?
ha kalkmış cezayir'e fas'a gitmiş... sen anadoludaki demografinin altını üstüne getir, türkleri mezhep kavgasına sok, bir de içlerine başka halkları sok sonra yavuz şöyle adamdı böyle adamdı, bence küpe değilde burnuna halka taksa yeridir önemli olan afrikaya gitmesi değil araplarda ispanyayı hindistanı fethetmişlerdi şimdi esamaleri okunmuyor. kısaca anadolunun türklerin olmamasının tek sebebidir bu zat
ayrıca öz be öz türk olan şah ismail e köpek diyen kafasızlar acaba rumdan devşirme yavuza ne sıfat biçiyordu. zira şah ismail'in divanı türkçe yavuz'un ki ise farsçaydı. kimse ilkokul bilgisiyle entry girmesin, herhalde resmi tarih yavuzu ele alıcak kitaplarda onu yazacak ama bu bölgedeki tek türk devleti osmanlı değildi* bilinmeyen de budur ve bugün kardeş dediğimiz iranda ve azerbaycanda ki azeriler onların soyundandır**. * *