bugün

kürdistan ı kurulsun taraftarı yazarlar birliği

devlet kurmanın ve devleti yönetmenin hatta ve hatta yönetilen ne demek onu bile anlamayacak kadar kendini entellektüelizmin zirvesinde gören ve medeni olduğunu iddia edip insanlar ölürken pkk yaptı diye sevinen işte sonuca böyle ulaşacağız er geç bu devlet kurulacak bizimle masaya oturucak dye içten içe sevinen acınılası, hümanizmin izminde kalan zavallı boş umut peşinde koşan bir bünyenin gereksiz ve gereksiz olduğu kadar sövülmeyi hak eden bir öneri.
1) teröristle masaya oturmak ne kadar yanlış bunu oslo sürecidnen sonra gördük, sorun çözülmüyor üstüne katlanatrak artıyor ve sivil vatandaş kendini hiç olmadığı kadar güvensiz bir o kadar da öfkeli hissediyor
2)teröristle masaya oturulmaz, teröristin yeri dağlardır masa nedir medeniyet nedir onlar bilmez. onlar sadece insan kullanmayı, uyuşturucu satmayı ve insan tacirliği konularında uzmandırlar.
3) teröristle amsaya oturulmaz, biz ingiltere ya da ispanya ya da bu tarzda bir ülke değiliz; aldığımız, kazandığımız, kan dökerek hem de kürt türk demeden bu toprakların savunmasını beraberce yaparak lozanda kesinleştirerek edindiğim,iz bu toprakları kendilerine gerilla diyen gerillaların yüz karası insanlarla asla ve asla paylaşmayız biz gururlu ve onurlu bir devletiz.
bu gururu ve onuru anlayamayan kişiler size sesleniyorum. şu anda yapabileceğiniz ve konuşabileceğiniz kadar konuşun. çünkü tarihte size kimse bu kadar tolerans göstermedi, göstermeyecekte. ancak konuştuktan sonra küçümsediğiniz Türk Halkı size eninde sonunda uygun cevabı uygun yollarda verecektir, emin olunuz.