bugün

28 temmuz 2006 whitesnake istanbul konseri

yaklaşık 110 dakika sürmüş 2006 yılının en sağlam konserlerinden biridir.

konser sonrası david coverdale'in önünde duran setlist'i kapmış şanslı bir izleyici olarak tek kelime ile süper bir setlist ile geçmiş konserdir diyebilirim.

burn/stormbringer ile giridkleri konserden soldier of fortune ile çıkmışlardır. türk dinleyicisi dikkate alındığında normal setlistte olan take me with you yerine slide it in'i çalmaları hoş bir süprizdi benim için. şöyle bir sırada akmıştır şarkılar. ( setlist önümde olmadığı için 1-2 hata olabilir. )

burn / stormbringer
slide it in
love ain't no stranger
fool for your loving
is this love
ready an' willing ( hit'n'run girişi ile )
judgement day
crying in the rain ( giriş )
doug aldrich solo ( blues for mylene )
tommy aldridge solo
crying in the rain ( çıkış )
give me all your love
ain't no love in the heart of the city
here i go again
still of the night
soldier of fortune

normalde çaldıkları bad boys'u çalmamışlardır. onun yerine slide it in yer almıştır. böyle olunca da bad boys içerisinde geçen children of the night medleyini de dinleyememişizdir.

konser sonrası sahne arkasına giren şanslı toplulukta olan slide kişisi coverdale hariç tüm amcalar ile tanışmış ve poster imzalatmıştır.

konserde göze batan en zayıf yan ise seyircinin popüler şarkılar dışındaki şarkılarda bariz zayıf kalmasıdır. hele ki ain't no love in the heart of the cityde seyirciye uzatılan mikrofanda seyirci nakarat kısmını sallamış ama tutturamamıştır. coverdale böyle olunca da ( seyirci ile karşılıklı söylediği kısımlara girmeyerek ) bu şarkıyı kısa kesmiştir.