bugün

bilge karatepe

tiyatro emekçisi.
semaver kumpanya' da volkan muzaffer sarıöz' den ve bağcılar belediyesi tiyatro okulu' nda ulvi alacakaptan, yaşar nezih eyüboğlu, emel pala, aliye uslu, sıdıka sümeyye karaarslan, raşit anaral, hakan öztop, senem arslan, funda cansever, murat düzgün' den 3 yıl eğitim aldı. deniz erdem' le eric morris yöntemiyle oyunculuk ve hakan kaçan' la seslendirme gibi eğitimlere katıldı. atilla yiğit ile diksiyon, oyunculuk ve seslendirme atölyeleri' nde asistanlık yaptı. Boğaziçi oyuncuları, tiyatro alkış, düşet ve tiyakomedram tiyatro gruplarında eğitim ve görev aldı.
2010' da abbas tekin ile beraber "çaylaklar kumpanyası" nı kurdu. bu grup adı altında "karanlığa bir işık gibi mısralarımız" , "uçurumda açan" , "sabah'ın gözüyle" , "iki buçuk laf" ve "anladın sen onu" adlı oyunlarda görev aldı. bu oyunlarda yazar, yönetmen, yönetmen yardımcısı ve oyunculuk gibi görevlerde bulundu.

Çeşitli projelerde yeraldı. Bunlardan bazıları:
karanlık, herşey ayakla başlar kısa filmleri,
vatan yahut silistre, keşanlı ali destanı, cimri, kahraman bakkal süpermarkete karşı, kadınlar ve erkekler, uçurumda açan, karanlığa bir ışık gibi mısralarımız, zekam senin elinde, içimizdeki aslan ne olursan ol, fetih 1453, dilek taşları, sabah'ın gözüyle, iki buçuk laf, yansımalar şiirin bildiği, ajans kostak, sorumluysam haklıyım, anladın sen onu vb. gibi tiyatro oyunları.

hala çaylaklar kumpanyası , ahali sanat , şehirdışı tiyatrosu , tiyatro özgün deneme gibi gruplarda sahne önü ve sahne ardında görev almaktadır.