bugün

tarafsız gözle türkiye de futbol taraftarları

Takımına dünya'da eşine çok az rastlanan bir tutkuyla bağlı taraftarlardır. Aynı zamanda Her taraftarın eğer başarabiliyorsa kendi görüşüyle başaramıyorsa ben eğer bu takımın taraftarı olmasaydım nasıl düşünürdüm mantığıyla sunacağı düşüncelerdir. Nacizane:

Beşiktaş Taraftarı : Genel anlamda iyi örgütçü, kendi aralarındaki iletişimi kuvvetli, takımdan çok taraftarlığa önem veren tutkulu taraftar grubu. Eğer taraftarlardan oluşan bir mahalle düşünürsek, mahallenin üniversiteli bıçkın delikanlısı.

Fenerbahçe taraftarı : takımını hiç bir koşulda yalnız bırakmayan, takımına maddi ve manevi anlamda her türlü desteği vermekten çekinmeyen taraftar grubu. mahallenin evde müziği yüksek ses açan, arabasını her hafta sonu yıkayan, yeni evli, mahallede her yaptığı konuşulan evinin terasında mangalını yapıp rakısını içmekten hoşlanan kişisi.

Galatasaray Taraftarı : takımını en iyi bilen, analiz eden eğer takımdan memnunsa çok farklı bir motivasyonla ve ateşle destekleyen taraftar grubu. Mahallenin mürekkep yalamış, seyahat engeli olmayan, sık sık iş seyahatına çıkan havalı tipi.

Trabzonspor taraftarı : Futbolu seven, şehrin takımının sevgisini her yere taşıyan, ateşli, hırslı zaman zaman agresif taraftar grubu. Mahallenin heyecanlı, şakacı bakkalı.

Not: Hangi takımlı olduğumu gelecek tahminlere göre açıklayacağım.