bugün

bekaret

....
Bekartin öenemsiz olduğunu savunan kadınlar ve kadınlardan ezberlenilmiş lafları tekrar eden yarı yalancı erkeklerden oluşan avupa insanlarının ilk ve en kuvvetli argümanları zarın sadece bir et parçası olduğu üzerinedir.
Bu hep böyle söylenmesine rağmen, aslında bekaret arayan erkek için önemli olan o et parçası değildir.
Hastalıklar, doğuştan olmayışı, emliyat ya da bir tacavüz sonucunda kaybedilmiş bekaret karşısında erkekler o kadınları hala bakire olarak algılamktadırlar. Önemli olan kadınların ilk cinsel ilişkiye girdikleri erkeklere ve ilk penise saplanıp kalmış olma ihtimalleridir.

Deneklerimizden olan kadınların %86 sı açık konuşma sırasında bu durumu inkar etmişlerdir. Terapinin derinleştiği 3. ve daha sonraki senaslarda inlkar eden kadınların %91 i ilk erkek partnerlerini hatırladıklarını, zaman zaman özledi,klerini ve daha önemlisi daha sonraki cinsel ilişkilerin hep ilk olanın altında kaldığını itiraf etmişlerdir. Erkeklerin bakire olmayan kadınlarda gördükleri tehlike bundan ibaret değildir elbette anacak bu sebebin birinci sırada olduğu kesindir.
Erkeklerin rahatsız olduğu ikinci önemli nokta diğeri kadar atak değildir. Zaman yayılmış olarak kendini gösterir.
Kadın daha önce cinsel ilişkiye girdiyse yeni partnerine karşı vereceği özel bir şeyi kalmamıştır. Halbuki kadınlar erkekler üzerinde ki bitin insiyatiflerini kendimi sana verdim üzerinden inşa ederler. Bu durumda kadın kendini başka erkeklere önceden vermiştir ve sıradaki erkek için daha öncekilerden arta kalan ne ise o vardır. Bu Erkeklik egosunu derinden yaralar ve kendini arta kalanlarla idare eden bir leşçi durumuna soktuğunu düşünür. Her erkek kendi bölgesinde lider ve birinci olma motivasyonuyla beslenirken bu durum onda moral bozukluğuna ve cinsel sapmalara kadar yol açan derin depresyonlara sebep olur.
.
Çağdaş Avrupanın cinsel arayışı / Prof. Dr. Christoph Hock / Professor of Biological Psychiatry at the University of Zurich, Switzerland Co-Director of the Division of Psychiatry Research