bugün

arda turan

yeter artık, gına geldi arkadaşlar atıp tutuyoruz arda hakkında. arda bu takımın çocuğu, başka bir takımın değil. o hayallerinin peşinden gitmek istedi -tıpkı bizler gibi-. hayallerinin peşinden gitti diye kimse arda'yı suçlayamaz.. bu konuda adım kadar eminim ki galatasaray'ı seviyorum diyen bir çok kişiden daha fazla galatasaraylıdır.. tek sorunu biraz fazla konuşuyor, o da onun yaşında bir futbolcu için normaldir, belki onun arkadaşları konuşmuyor olabilir ama o göz önünde olmayı seviyordur, buna kimse karışamaz..
o da bizim gibi galatasaraylı ve istediği yorumu yapmak hakkı var... neye takılıyorsunuz ? neyi garipsiyorsunuz bu kadar?

neymiş efendim bu takım demiş şu takım demiş, zart demiş zurt demiş. diye bilir, bizde sevdiğimiz şeyler için bu, şu demiyormuyuz? diyoruz.. ee neyin nesidir bu kadar uzayan? arda değil mi her fırsatta galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğini? ve bu kadar çok sevdiği gönül verdiği ve senelerde hizmet ettiği "takımı" hakkında konuşurken bize mi soracak?

o * bu takımın * çocuğu... ve lütfen kimseyi gaza getirip, bi heyecanla içimizde kin büyütmeyelim arda'ya karşı.. daha 2 saat önce galatasaray için söylediği ve senelerce söylediği şeyleri internetten araştırıp bulabilirsiniz... bu çocuk tepeden tırnağa galatasaray 'dır... galatasarayımızın onda ki yerini görün... arda bu takımın değeridir, harcamadan önce 2 defa düşünün...