bugün

türk erkeklerinin penislerinin çok küçük olması

bilimsel olarak üzerinde araştırma yapılması gerektiğini düşündüğüm bir gerçek durum.

ahhh canlarım bırakın şu boyu değil işlevi muhabbetlerinizi, hatunlara bakmak için aldığınız posta gazetesinin yılmaz yazarı haydar dümen söyledi bu yalanı sizleri, siz erkeklerde bu saf yalana inanarak büyüdünüz, bakıyorum da türk erkeklerinde inanılmaz bir aşağılık duygusu var, bu duygunun temeline indiğimizde de penis boyutuyla alakalı yaşanan biraz aşağılık duygusuyla karışık suçluluk duygusunu görebiliriz, çoğu türk erkeği üstüne en az 5 cm koyarak söylediği penis boylarıyla gerçekleri gizleme amacında, türk erkekleri ne yazık ki sevişmeyi bilmediği gibi halk arasında bamya olarak tabir edilen penis boylarıyla dumura uğratmaya her daim meraklılar kızları.

gerçekleri saklamanın alemi yok. türk erkeklerinin ortalama penis boyları 5 ila 11 cm arasında değişiyor. boyu değil işlevi önemli sözü türk erkekleri arasında boşuna mı bu kadar popüler?

velhasıl-ı kelam türk erkeklerinin penis boyları genellikle yaşlarının karekökü kadardır. hayatları boyunca bu gerçeği saklayarak yaşamak onların en büyük eziklikleridir.