bugün

öyle bir geçer zaman ki

Artık soneri gördükçe hay ben senin kalıbına diye başlayan güzellemeler yapmadan duramıyorum maalesef. Koskoca adam, sevgisine sahip çıkamadı, hannibal Murat'ın arkasından karalar bağladı. Muratın da keyfine diyecek yok doğrusu, istediği oluyor sonuçta.
Caroline haftaya sonere aylinin peşindeki adamları anlatıp güvenini kazanacak sonra da yanında çalışmaya başlayacak. Sonraki istikamet zaten belli; sonerin yatağı.
Berrin moronu beni iyice deli etti bu hafta. Şu rahmetli michael jackson camdan çocuğunu sallamıştı ya, hah işte ben berrinin her kapıdan çıkışında salya sümük ağladığı hali aynen michael'ın o suratına benzetiyorum, burun yok, iki delik, gözler şaşı gibi burnunun ucuna bakıyo, ekstradan salya sümük bedava.Hayır Ahmet dışardan belli etmiyo, kıçına bile sallamıyo seni. Bu hönkürüp liseli kız gibi masanın üzerinde dalıp gitmeler ne. Bir de toplantı yaparlarken Ahmette bir ağabey havaları Allahım sanki bunlar aynı okuldan mezun olmadı, Berrin de sümsük sümsük önüne bakmalar ne oluyo ya, Berrin salağı desene senin götünü kurtarmak için mecbur kaldım evlendim diye, yok ben sinir oldum iyice bunlara, senaristlerin Berrine bi ayar çekmesi lazım.
Aylinve Cemile bu hafta favorimdi, hele Cemile'nin kızları birbirine sarılırkenki bakışları ve yine kızlar varken Osman'a kapıyı açtığı sahne çok hoştu. Bir de Aylin ve Berrin'in oturdukları yerden Osman'a öpücük gönderdikleri sahne çekim olarak çok hoşuma gitti.
Bu arada Kenan ilk nifak tohumlarını Selmaya ekti gitti. ilerleyen bölümlerde iki kadının arası açılacak büyük ihtimalle. Ali Kaptan, etkisiz eleman, bakalım Karcı Holdingte ne yapacak. Bu arada Cemile arabadan inerken gıpta eden bakışları dikkatlerden kaçmadı.
Mesude iğrenç falan ama Caroline'in dilinden en iyi o anlıyo, orası kesin.
Artık her hafta klasikleşen incir çalma ve Cemile-Osman diyalogları da hoş, devam etsin bence.
Mete nihayet sürtük Jalenin ne yapmaya çalıştığını az çok anladı ve kıskandı haliyle. Umarım gözü tamamen açılır da görür yellozun gerçekte ne mal olduğunu.