bugün

vatansever kürt

olay budur.

--spoiler--

ağzıyla kuş tutsa hatta dünyayı kurtarsa bile sırf allah onu kürt yarattığı için ve kürt olduğu için ırkçı faşist güruh tarafından kabul edilmeyen kürttür.
lakin faşist bilmez bu adamın pkk lı teröristlerce tehtit edildiği için vergi verdiğini, faşist bilmez bu adamın kepengini kpatmadığı için teröristlerce molotof kokteyli atılarak dükkanının yakıldığını, faşist bilmez teröristlerin "bize erzak vermezsen çocuğunu dağa çekeriz" sözlerini.
faşist neyi bilir biliyormusun dostum?
eğer kürtsen potansiyel bir teröristsindir çünkü o demek ister ki allah onu topraktan ama kürtü başka bir şeyden yaratmıştır, (kafası bu denli sığdır bu adamın ki tartışmaya değmeyecek kadar önemsizdir) o yüzden senin yaşaman bile ona zarardır ama kendisinin hiç bir bok yiyemeyeceğini bildiği için hiç bir zarar gelmez ondan anca atar tutarlar klavyede vatan kurtarırlar.
bir türk olarak sizleri o 3000-5000 teröristin elinden alamadığım için size yeterince sahip çıkamadığım için bende suçluyum... siz sizin varlığınızdan haberdar olan bizlerin varlığından, ve sizleri o bataktan kurtaracağımızdan emin olun türk ya da kürt olmak ne senin ne de benim suçum dostum insanız diyebilmekse marifet er ya da geç ülkemize huzur gelecektir.
ay yıldızlı bayrak ne kadar benimse o kadar senindir sen bunun bilincinde yaşa faşist güruha aldırış etme.
soyu tükenen tek topluluk varsa bu faşist güruhtur rahat olun pkk bitecek ve bizler kardeşliğin altını kalın kalemlerle çizeceğiz.
--spoiler--