bugün

recep tayyip erdoğan

ne yaptığı, ne dediği belli olmayan bir yaman çelişki içerisinde bulunan bir insan kendisi.

hesap soracağız diyor hazret.

lan demezler mi? bu hesabın içerisinde pkk mit görüşmeside yer alıyor mu diye?

internet andıcı diyor bak! gel de sinirlenme arkadaş. lan sen 24 şehit vermişsin boş yere ama adam kendine yöneltilen suçlamaları yantlamak peşinde. sen olmamışsın başbakan. sonunu kendin hazırlıyorsun.

son olarak bu çanakkale, sarıkamış filan kurtuluş savaşı filan sayıkladı. tarihten örnekler verdi ve türkiye'nin içinde bulunduğu durumu ilişkilendirme yanılgısına düştü.

o savaş cihan harbi. o savaş fransıza, ingilize, rusa karşı verilen ve toprak-vatan savunmasını gerçekleştirmek amacıyla verilen bir savaş. tekrar diyorum cihan harbi.

sen kimle savaşıyorsun başbakan. sen kime şehit veriyorsun. sen kimin karşısında acz içinde açıklama durumuna düşüyorsun böyle.

ben söyleyeyim.

sen it sürülerinle muhattap oluyorsun.

sen bu ülkenin bütünlüğüne içeriden bir kurtçuk gibi bu ülkenin işlerlerini kemirmeye kalkan it sürülerine karşı muhattap oluyorsun.

şimdi şartelini indirmek suretiyle demeliydin ki;

bu ülkede son pkk sempatizanı pkk yandaşı ve pkk'lı kalmayaıncaya kadar türk silahlı kuvvetleri ve devletin güvenlik unsurları sarsılmaz bir kararlılık göstererek kökten temizliğe girişecek ve ülke bütünlüğüne, birliğine kast edenler tarihte de olduğu gibi yok olmaya mahkum olacaklardır.

sen bunu diyecektin. ama sen arap baharı yüzlü adam.

sen türk kışında, türk tufanında, tür kasırgasında

savrulacaksın. haberin yok!