bugün

kova burcu erkeği

genellemelerin hepsi yanlıştır fakat kova burcu erkeğini bir genellemeye sokmak yanlışın ayyuka çıkmış halidir. hepsi mi şahsına münhasır olur bunların..peki o zaman nasıl anlatacam kova burcu erkeklerini? en iyisi biraz tanıdığım bir tanesinin özelliklerini baz alarak yazayım da genellememeye çalışayım...(hadi lan ordan..(bu okuyucunun sesiydi))

tanım: ben

dışardan gördüğünüz adamın tam tersidir bu adamlar. yani ilk görüşte aşık olduğunuz bu adamlardan ikinci görüşte nefret etmeniz olasıdır. hem de hayvan gibi olasıdır. özgürdür bu burç. kıta sahanlığını geniş tutmazsanız aynı sahanda yumurta olmanız kaçınılmazdır. asla bağlanmak istemez, ama nadir de olsa bağlanır ve bir daha ayrılamaz.

gizem manyağıdır bu adam. kova erkeğinin sevgilisi gizemli olduğu kadar vardır ve devamlıdır. sizi keşfettiği anda sizden bıkar ve kaçış sendromları başlar. eğer ilişkide bir şeyler yolunda gitmiyorsa anlayın ki artık dönülmez akşamın ufkundasınızdır. genelde zeki, çevik ve ahlaklıdırlar. toplumla bağdaşmayan bir yapıları vardır. kendilerine marjinal denmesinden hoşlanmazlar ama öyledirler. delilik boyuntunda kafayı çizenleri vardır ama asla deli olduğunu söylenip övünen salaklar gibi bunu ön plana çıkarmazlar.

duygusal adamlardır bunlar. ama bir kova erkeğini çok iyi tanımadan onun duygusallığını keşfedemezsiniz. bol bol küfür eder ve taze inek modunda matadora saldırırlar. sosyal boyutları genelde zayıftır, insan ilişkilerinde çok seçicidirler. herkesle tanışıp kaynaşabilme özellikleri vardır ama sevmedikleri insanla ikinci kere görüşmek onlar için zulümdür. kimseyi kırmadan ilişkilerini bitirmeyi denerler, gerektiğinde alttan alıp kaçmayı başarırlar.

kendini işine adayan kovalar başarılıdır. bunlar lider falan vasfı da taşır. kova burcu olmayan liderler de kova vasfı taşır.(smiley comes here) fakat kendini kendine adayan bir grup kova daha vardır ki onlardan bi bok olmaz. bir ömür boyunca hayatın anlamını ararlar ama bulamazlar. bulamadıkları için de sürekli depresif karakter özellikleri gösterirler. bunlardan uzak durmak en hayırlısıdır.

kova burcu erkeğine bulaşacak kadınların aşırı bir dikkat göstermesinde fayda vardır. olayları onun bakış açısıyla göremezseniz bu ilişki yürümez.

ha bi de arada çılgın önerilerle gidin bu adamlara asla reddedilmezsiniz...