bugün

trabzonspor

--spoiler--
ts bu futbolla bu gruptan ciksa bile hic bir halt edemez...sansla nereye kadar gidicek ...90 dakka kaleye gidecek bir atagi ,sutu yok...rezil futbolla tamamen sansa 4 puan yapti..su macin hakki 4-1 falandi.

http://fanatik.ekolay.net...;TotalItems=78&Page=3
--spoiler--

şunu yazabilen futbol cahilleri var ve böyleleriyle aynı nefesi solumak kadar iğrenç bir şey olabilir mi bilmiyorum. Sanki bizim şampiyonlar ligi şampiyonluğu gibi bir hedefimiz varmış gibi gruptan çıksa bile bir şey yapamaz gibi aptal saptal yorumlar yapılıyor. Şampiyonlar liginde şansla puan alınmadığını hala öğrenemeyen asalakların olduğu bir dünyada yaşıyoruz, ne kadar vahim. Şu maçın lille için 4 tane %100 gollük pozisyonunu gösteren bir çıksın, daha uluya girmicem.. Bu ne aymazlık, bu ne çekememezlik, bu ne kör cahillik, maymunluk ya.

Evet trabzonsporluyum ama bir o kadar türk bayrağı aşığıyım. Ulan asalaklar belki trabzonspor'un veya beşiktaş'ın bu sene avrupa'da toplayacağı puanlarla seneye ön eleme oynamadan şl'ye iki takım göndereceksin bu ne mallıktır ya.

Bu kadar kör cahilin bir arada toplandığı ve sırf muhalif olma adına, marjinal davranma adına insanın kendini rezil ettiği bir ortam olabilir mi? utanın ulan utanın.. adamlığınızdan utanın diyeceğim ama adamlık ne gezer sizde!

herkese inat perşembe gecesi bir beşiktaşlı kadar siyah beyaz bakacağım dünyaya.