bugün

alex de souza

buram buram siyasete bulanmış ve amiyane tabirle foseptik çukuruna batmış olan türk futbolunda profesyonelliğe karşı durabilen tek kişi. şike soruşturması başladığında yabancıların bir kısmı gitmeyi kafa koymuşken, bir kısmı da suskun kalmayı tercih etmişti. yalnız alex "ben gitmeyeceğim. küme de düşsek bu takımın kaptanıyım ben" dedi. ve eminim tüm baskılara rağmen düseydik de gitmezdi ..

öyle ki yavşak medyamızın önde gelen kalemşörleri de kendisini şikeye bulaştırmaya çalıştı utanmadan. şimdi günler geçti o tekrardan yeşil zemin üzerinde bir güneş gibi parlıyor. gladyatörlerin tek bir kılıç hamlesini soluksuz bekleyen roma halkı gibi sessiz ama şaşkınlıkla izliyoruz kendisini. beyefendiliği ve centilmenliği de cabası.

yalnız, vakt-i zamanında nasıl koyduysa bukalemun taifeye, kendi takımlarındaki ahlaksız güruhu unutup kendisine saldıranlar da çıkabiliyor. emin olun, siz sinirden kendinizi sikme mertebesine geldiğiniz her lahzada ona salladıkça, o da ağları sallamaya ve mastürbatif yaşantınıza fanteziler katmaya devam edecek. ta ki siz yine yeni yeniden renk değiştirene kadar..