bugün

doktorlar

gerçekten çok enteresan bir dizi. geçen gün arkadaşlarla bi bölümünü izledik.* kah güldük sonra yine güldük ama kafa gidiyor bir süre sonra benden söylemesi. dizideki karakterlerin tam isimlerini bilmiyorum çağrışımlı falan olacak hep ama anlayıverin.

şimdi bi kere kulağı kesik ablayla* çiçek takside oynamışlığı olan öbür doktor bırakmışlar bu hastane işlerini aile hayatı yaşıyorlar. baya baya bebek falan seviyorlar. sonra hediye edilen bir böbrek vardı ortada. o böbreği merve sevi yere düşürmüş bir ara. adamlar milimetrik önemi olan ameliyatlara falan giriyolar sonra sen o böbreği elinde tutama. adamın götünden kan alırlar merve akıllı ol demiyor biri de.
sonra ortega hastasını öper, bu nasıl bir hipokrat yeminidir ben anlamadım. hasta kendi kendine triplere girer titreme krizleri falan. kızın beyninde bir şeyler mi vardı neydi hafıza problemi yaşıyordu ama. ortega hem kıza diyor ki yaşadıklarımızı unut, hem diyor ki iyileşeceksin her şeyi hatırlayacaksın. tam bir paradoks.

bizim izlerken devreler yandı. tabiri caizse beyinde bir komplikasyon oluştu. dizi 3 saate yakın falan sürdüğü için karınlar acıktı. fritözü hazırlayın, fırın 200'de mi, aspiratörü çalıştırın patates ex oluyo falan diye konuşmaya başladık. akıllar cidden çok karışık.

şimdi gördüm 300 dk doktorlar veriyormuş yine show tv. ama tek başıma izlemeye cesaret edemiycem galiba. sonra komplikasyonlarla uğraş dur.