bugün

alex de souza

yaptığı yazılı açıklamada süreci yorumlamış kralımız.

"UEFA'nın ve Türkiye Futbol Federasyon'unun hakkımızda verdiği karar bizleri çok büyük şaşkınlığa uğrattı. Buna göre Fenerbahçe, Avrupa şampiyonlar ligine katılamayacak. Bana göre bu karar çok büyük bir skandal.

Bize hiçbir şekilde tolerans gösterilmeyecek diyorlar ancak diğer taraftan Trabzonspor ve Beşiktaş Avrupa Kupalarına katılabilecek. UEFA'nın prensipte ki sıfır tolerans felsefesine katılıyorum ancak bu kuralın herkese uygulanması gerekiyor. Sonuçta sanık konumunda olan sadece Fenerbahçe değil, tüm türk futbolu.

Buna göre Avrupa'da yokuz, hatta belki devam etmekte olan dava sürecinden dolayı Avrupa turnuvalarına katılamayacak oluşumuz anlaşılır bile olabilir. Ancak adı aynı dava sürecine karışan diğer iki takımın turnuvalara katılacak oluşunu görmek insanı isyan ettirici bir durum. Buradan da kendi duruşumu göstermek istiyorum.

Aslında daha farklı bir açıdan bu konuyu değerlendirmek istiyordum. Ancak şunu söyleyim, Türk futbolunda çalışan insanların, özellikle kravat ve takım elbiseyle çalışanların arasından ancak çok az sayıda olanları yeşil sahalarda olanları biliyor.

Kısacası bu karar midemi bulandırdı ancak yine de ben kendi işime devam ediyorum. Sadece derin bir üzüntü ve adaletsizliğin verdiği rahatsız edici duyguyla beraber bu durumları atlatmak zorundayız.

Saygılar ve görüşmek üzere,
Alex "

http://www.tr.alex10.com....amp;categoria=Fala%20Alex