genelkurmay başkanı ışık koşaner in şok ses kaydı

bu ses kaydına verilen tepkilerle tipik bir ulusalcı pişkinliği ve utanmazlığı ile karşı karşıyayız.

şimdi adamların zaten yapacakları belli.

inkar et.
içeriğe bakmadan kim sızdırmış diye suç bastır
küfret

istisnasız böyle olan bütün olaylarda bu tepkiyi vermiştir ulusalcılar. genelkurmay başkanı videoda rezillik diye bas bas bağırıyor, tim komutanları silahını bırakıp kaçıyor, askerlerimiz çok rahat eğitim ve düzgün bir idare ile önlenebilecek eksiklikler yüzünden öldürülüyor, heronlar tarafından naklen yayınlanan görüntülere ordu yetki karmaşası yüzünden müdahale etmiyor edemiyor, insanlar yine böyle hatalar yüzünden ölmeye devam ediyor bazı utanmazlar hala kudurmuş şekilde sözlükte bunları kim sızdırıyor diye küfrediyor.

sızdırmasınına gerek yoktu. biz bunu yıllardır söylüyorduk. bizim bildiğimiz bizim söylediğimiz ama sizin gibi utanmazların inanmadığı inkar ettiği küfrederek savunmaya çalıştığı şeylerdi bunlar. o kadar pişkin o kadar yüzsüzsünüz ki. artık günyüzüne çıktı ve utanmadan ne var gayet güzel özeleştiri yapmış diyorsunuz ?

bütün bunlar oldu. hani bunun sorumluları ? ilk defa mı akıllarına geldi 30 yıldır terör ile mücadele eden ordunun bunlar. utanmadan her olaydan sonra hükümete küfretmeyi biliyorsunuz. açın bakın son terör olaylarından sonra tayyip erdoğan başlığına ekşide ve burada neler yazılmış.

bakın bakalım onca şehit neden verilmiş? hükümet yüzünden mi ordunun böyle yönetimi yüzünden mi?

adam ne diyor videoda. elimizde her türlü imkan var gece de görüyoruz gündüz de görüyoruz. belki zamanında ordudaki bazı subaylar hükümeti nasıl yıpratırım nasıl düşürürüm diye düşüneceğine işlerini yapıp teörü nasıl bitiririm elimizdeki imkanları en etkin nasıl kullanırım diye düşünseydi iş buralara gelmezdi.

bunları zamanında söylediğimizde ordu yıpratılıyor diye demediği bırakmadınız. küfürler ettiniz iftiralar attınız. aynen şimdiki gibi. insanda biraz ar olur biraz yüz olur lan. yuh.