bugün

korku imparatorluğu

şeriat hani gelmedi diye varlığının olmadığı iddia edilen AKP hükümeti imparatorluğudur. Öncelikle AKP klasik milli görüş çizgisinde değildir. Yani iran vs manasında şeriat getirmez. Çünkü böyle bir şeriat yönetimi Türk devletini batıdan kopartarak pazar halinden çıkartıp AKP'yi iktidar yapan sermaye çevrelerinden uzaklaştıracaktır. Bunun yerine ipe sapa gelmez bir muhafazakarlaşmayı halkın bir kesimine yavaş yavaş aşılayarak ama onları tüketim alışkanlıklarından vazgeçirmeyerek tam tersi ipe sapa gelmez muhafazakarlaşmalarıyla beraber ortaya çıkan cahillikleriyle daha da tüketim alışkanlıklarını azdırarak yönetilebilir hale getirecektir.

Yok yeav ne ipe sapa gelmez muhafazakarlaşması zart zurt diyecekler olursa 90ların sonunda doğan çocuklar Tosun paşa filminin adile naşitli hamam kavgası sahnesini "erotik" diye izleyecek özgürlüğe bile sahip değildir. bu basit örnek ve üzerine koyulacak yüzlerce ciddi örnekle yeni nesiller böyle şeyleri kanıksayacaktır.

Bu yeni nesiller de ilerleyen yıllarda yazar sözde aydın hoca bilmem ne olduğunda toplumu yönlendirerek aydınlığa çıkaracak yetiden uzak olacaktır.

Aydınlıktan uzak olmadan yetişen küçük çaplı nesilin hakkı yendiğinde ise çoğunluk hakkın hukukun ne olduğunu bilmediği için aydın nesillere yapılan zulmü alkışlayacaktır.

tabi bu plan şuan tepemizde duran vatan hainlerinin planıdır. Lakin bir Türk ve silah arkadaşlarının bütün emperyalizme kafa tuttuğu ve onları yenilgiye uğratarak bağımsızlığımızı kazandığımız düşünülünce bize yine tek bir Türk ve birkaç arkadaşı yeter de artar bile.

Türk'ü tamamen öldürecek bir süreci binlerce yıllık tarih yazmamıştır ki bugün kü Tayyip ve mandası olduğu amerikalılar ingilizler yazabilsin.

ek: birileri gerçekleri saptırmak için istiklal marşından alıntı yapmış. biz de yazarından yapalım.
(bkz: Allah bu millete tekrar istiklal marşı yazdırmasın)