bugün

mühürlü güller

neredeyse bir ay olucak yayından kalkalı , hala arıyor ve soruyor oldum kendilerini . ha çıksa da izlesek bir bursa havası alsak diyorum ama kime diyorum .
tarık tüfekçioğlu nun bıyıkları bu dizinin sembolu olucaktı ancak ,20 li bölümlerde mühürlüyü terk edince olmadı işte . kendisinden aklımda kalan . küçük bir kızın ameliyat masasında ölümünde sebep oluşuyla , adeta kendi cezasını kendisi vermek isemesiyle beraber bir kasabada sağlık ocağında işe başladı.küçük de bir odası vardı.orda yatar kalkardı ve ara sıra da sevgilisiyle bozuşan ardından da babasından bir tekme yiyen esat gelir , dohtktour bu akşam içelim mi derdi.
doktor da nasıl denk geliyorsa artık o akşam ya mualla lara ya cemal lere akşam yemeğine davet ediliyodu. e gitmese de olmaz taş gibi münire var orda . gidip bütün gece o hatunu kesmeliydi iç geçirmeliydi. hatta bütün gece muhabbet masada döndüğü için oturur halde kısa olduğu da anlaşılmıyordu , bu durum doktorun göz zevkini de bozmamış oluyordu .
esat ın çat kapı gelmesi bile bu planı bozmuyordu işte ne biliyim .he esat ı da al git oraya diyecem ama olmaz ki o sıralarda kavgalıydı kadınlarla. o bölümü yakalayamadım neden hısım oldular acaba .hatırladığım kadarıyla arzum orospusu esat ın başka orospusuyla iktidar kavgası ederken ormanda , o başka orospu düşüp ölüyordu .
bunu da kamera ya çekiyordu mualla nın yancıları .he sonra olaylar gelişse de bir şekilde esat cemal aga nın çiftliğinde terbiye olunca çok düzgün biri oldu çıkıverdi piyasaya . çiftliğe müdür bile oldu . ulan o arada alsaydın ya münire yi boyu boyuna suyu suyuna uygun .ikinizin de geçmişi boktan işte ohh miss.
sanırım gözünü veteriner olcaya kestirdi , o da cemal in kızı çıktı sonra ne oldu bitti ulan bitti .