bugün

adnan polat

peşin edit galatasaraylı olarak tarafsız gözlem yapamayacağım.

ilk önce, ortalığı karıştırmak için elinden gelen herşeyi yaptığını sağır sultan bile biliyor. hayır amacının ne olduğunu bırakın galatasaraylıları, kimse bilmiyor. dünyanın hiçbir yerinde yok böyle birşey. yok "rakip ilk 3 haftada puan kaybedicek biz 16 da 16 yapacağız bik bik bik.." a be adam. bırak rakibini. otur bi kendi takımına bak. bu takımda 16 da 16 yapıcak hal var mı? sene başında orta açamıyo, deli dana gibi koşuyo dediğiniz sabri sarıoğlu ve defanstaki tek adam , ki o da kaçıcaktı zor tuttuk, song u dışında yürekten oynayan var mı? ulan hiç mi maç izlemiyosun? bu takım maç kazanıyosa inanın sebebini anlayamıyorum. para alamıyorlar, taraftar yönetime olan öfkesinden maçlara gitmiyor, transfer yok diye kızgın. bir takım için olabilecek en kötü şeyler ama takım yine de tutunuyor. ismi ile tutunuyor, adnan polatın götünden uydurduğu "gaz" laflarla değil.

can bartu nun çok güzel bir yazısı vardı dün "iyi ki fenerbahçe cevap vermiyor" diye. ne adamlar gördük fenerbahçede. ne mahmut uslu lar, nihat ozdemir ler. ömürlerinde bayrak sallamadıkları kadar palavra sallayıp da taraftarını uyutanlar, sonra insanları dolduruşa getirip de fenerbahçelilerden ayırdığım "bilinçsiz ve gaz taraftar" a dönüştürenler.

ii ki cevap vermiyor fenerbahçe. cevap vermeyerek de yaptığımız mallığı bizim üzerimize yıkıyor. akıllanmıyoruz ama. akıllanmıyor bu adam. susmuyor.

2 sene önce nisanda bir seçim olmuştu. son gün bu adam girmişti özhan canaydın ın listesine. gençlerin, yenilikçi düşünenlerin önünü kapamışlardı zombi ile. eskiden ezel rakibimize "siz konuşun, biz goleri atarız" diyorduk. şu hale bakın şimdi, koca karır gibi car car car...

bi sus be adam!