bugün

amy winehouse

ölümüne üzülenler veya umursamayanları anlayabiliyorum ama ölümüne üzülenlere laf sokma gayretindeki çok bilmiş, takıntılı insanlara dayanamıyorum. yorumların bir kısmı ah amy, vah amy, bir kısmı dalga geçenler ama büyük bölümü amy de kim? yani bu çok bilmişler olmasa 10 sayfa daha az entry girilmiş olurdu. ben amy fanı değildim normalde ama bu tarz yorumları gördükçe bazı insanlara inat yazasım geliyor.

hem ''amy de kimmiş'' gibisine onlarca yorum yazıyor, hem de hala ''amy de kim?'' ''bu kadar entry girilecek adammı? '' şeklinde yorumlarla devam ediyorlar sayfa sayısını arttırmaya. bravo çok değişik insanlarsınız siz, amy ye üzülmeyerek kalitenizi ortaya koyuyorsunuz, hepinizle tanışıp fotoğraf çektirmek istiyorum, amy de kim? ben asıl sizin gibi zeki insanlara hayranım.
kadın 2 albümde milyonlara ulaşmış, grammy ödülleri almış falan, sesi muhteşemmiş, tarzı, imajı, stili çok babaymış '' bize ne a.k liseliler üzülsün, sadece liseliler dinliyordu sonuçta biz hiç sevmiyorduk ki, spacegirls le feat atıyordu zaten bebe işiydi amy. ilkokul ve liseli gençleri ilgilendirir, biz aştık artık'' işte bu tavırlar bana çok kasıntı geliyor, amy den daha kasıntılı insanlar bunlar, kendileri şöhret sahibi olsa kaprislerinden geçilmez, amy gibi ölmezler de yaşarlar 90 a kadar.

ayrıca her akşam gelen şehit haberleri varken başka bir şeye üzülmek vatan hainliğidir, biz sadece şehitlerimize üzülmeliyiz, daha fazla merhamete gerek yok, hele elin gavuru için ne dertleneceğim. amy de yahudi zaten yahudiye üzülmek te neyin nesi? olay sadece müzik mi? kaliteli müzik yapıyor olması, sesinin iyi olması yeterli mi? kadın müslüman değil, alkol , uyuşturucu kullanmış bana ne ben ne üzüleceğim. kalbimde bir düğme var zaten ona basınca merhametim otomatik olarak devre dışı kalıyor, vicdan falan kalmıyor. şehit haberlerini izlerken açıyorum, amy haberlerini izlerken kapatıyorum kalbimi, böylece sorun yaşamıyorum.

bu nedir ya! amy winehouse başlığı altına gelip şehitlerimizden veya norveç ten bahis açıyorsan sen ne derce samimisin ? şehit haberleri altına '' burada gencecik adamlar vatan uğruna canlarını feda ediyor, bizim insanlarımız amy ye üzülüyor '' yazmış olsan neyse ama sen de gelmiş '' amy '' başlığına yazıyorsun bu yorumu. sen de bırakmışsın şehitleri amy derdine düşmüşsün hatta onu da bırakmışsın amy derdine düşenleri dert etmişsin. bravo sen çok üstün, çok zeki adamsın.