bugün

beren saat engin akyürek aşkı

şimdi efendim bilenler bilir beren saat levent semerciden ayrılalı bayaaa olmuştur. hatta kız adama kaptırdığı paraları geri alabilmek için selçuk yöntemi falan araya sokmuştu. yine bilenler bilir ki semerci yeni filminin tanıtımı için berenden daha ünlü bir yüz bulamıyacağı için bu ayrılık haberini habertürk üzerinden yalanlatmıştır. engin akyürekle aşk idaaları daha önce de çıkmıştı. hatta engin sorulan soruları cevapsız bırakmış aynı gün beren de yok öyle bir şey deyip sessiz kalmıştı. ama ne hikmetse 25 mayıs 2011 de berenin yok öyle bir şey açıklaması bütün gazetelerde ve internet portallarında olduğu gibi yayınlanırken 26 mayıs 20011 de habertürk tarafından ''yok öyle birşey ben levent'e aşığım'' şeklinde tekrar servis edilmiştir. yanisi habertürk film reklamı için beren'i sanki hala sevgilisiymiş gibi göstermiştir. ama yoktur öyle bir dava.

ve ne hikmetse 14 temmuz 2011 günü yine aynı habertürk http://magazin.haberturk....ik-haberi-bir-ask-iddiasi aşk dedikodusu haberini ilk servis edendir. dikkatli gözler bütün haber portallarında ki habertürk alıntısını zaten farketmiştir. işin komik yanı, beren ve engin ile ilgili bu haber ne hikmetse levent semercinin film çekimlerinin haberlerini de içermektedir. şark kurnazı psikolojisi ile bir kadın üzerinden hem rant hem de reklam yapan bu semerci efendinin abisi olan şahıs, üzerine hiç vazife olmamasına rağmen sanki haberi onlar çıkarmamış gibi bu sabah twitter üzerinden ahu özyurt aracılığı ile bir kez daha yalanlamıştır. şu kadar dönen oyunu botoxdan yüzlerinin ifadesi değişmiş magazinci ablaların hiç biri anlamamıştır ya da hatır gönül medya ilişkileri çerçevesinde beren'i hercai gösterip bir kadının kaldığı zor duruma hepsi sessiz kalmışlardır.

he beren ile engin arasında aşk var mıdır? olduğu zaten biliniyordu bu da sadece malumun ilanı oldu. şimdi noolur? halihazırda süren fatmagül'ün suçu ne dizisinde fatmagül ve kerim'in cinsel çekiminin inandırıcılığı kaybolmasın diye kerem çatay ortaya çıkmasını kesinkle istemiyeceği için beren saat yok öyle bir şey rol arkadaşıyız der. engin akyürek zaten kesinlikle açıklama yapmaz huyu değil çünkü. adam'ın bir sevgilisi ile bile yakalanmışlığı vak'i değil bu zaman'a kadar. dizi biter biz de ikisini elele kolkol'a görürüz. kız oğlanı sevmiş oğlan da kız'ı bize bok yemek düşer der mutluluklar dileriz olur biter.

hamiş: çok yakışıyolar allah için, mutluluklar.