bugün

kaybedenler kulübü

hazırım. markete gittim. ha bir de kokoreç aldım. bunu bütün insanlık bilsin istiyorum.

filmin kayda değer tek yanıyla başlayayım.
pantolonla yemek yiyemiyorum. filmi yapanların bu bakımdan eline sağlık.

gelgelelim. nedir yahu bu?
canım, biriciğim niye böyle şeylere heves etmekle geçiyor hayatınız. imrenmek insanı felakete sürüklüyor. o zaman düşünüşüm bunun üzerine temellensin. çünkü ben buna değerim. yarın fikrimi değiştirebilecek olmam ve hiç kimsenin beni bununla yargılamayacak olması ne acayip. değiştim ben. kafka da değişsin. bu yazıyı delete etmen için sana veriyorum, yayınlama gözünü seveyim.

bundan böylesi fevkalede spoylır içerir demek isterdim, ama diyemiyorum. kız gidecek abi. bunu baştan bilin.

şimdi iki tane çılgın abimiz bir araya geliyor. bunlar radyoda program yapıp, sonrasında köfte yemeye gidiyorlar. [apayrı bir mevzu olur bu salaş mekan fantezisinden, şöyle kırbaçlar falan]. biri kitap basıyor, biri bar işletiyor. burdan anlamamız gereken işimiz gücümüz var be oğlum, istesek traşımızı olur kravatımızı takar, öyle de takılabiliriz. amma ve lakin ruhumuz asi. sokayım ruhunuza, başımı sokacak yerim yok nasıl olsa.

bütün hayatını penisi üzerinden tanımlayan, rica etsem bir parantez açar mısınız, açalım [buna da cevaben şunu verirlerdi: senin anladığın bu mu yani?] iki adam bana ilginç gelmiyor, gelemiyor. bunu yapmak bu kadar kolayken bu birilerini niye farklı kılsın, ben işte bunu anlamıyorum. hayır canım, kolay olsa da bir şey farklı olabilir, gel takılma oralarda. abi çok deli doluyuz ya, patronu siklemiyoruz, uzun zamandır ilk defa küfrü yazıya geçirdim, para veriyorlar almıyoruz, kendimizi onlara bağımlı hale getirmek istemiyoruz, motora da biniyoruz. kadın bedeni bu kadar pervasızca kullanılıyor, biri de demiyor ki aga bu nedir. yani kadın dediğin erkek için köfte üzerine götürülüp, ertesi gün de adın neydi senin yav denecek bir şey mi?

yapacak bir şey yok abi. adamlar asi, karizmatik, salaş. gören kesiyor, gören sevişmek istiyor. bana bu kadar ilgi yok lan, kimi yiyorsunuz siz? şaka şaka. tabi ki bundan fazla ahaha.

ya bak ne diyeceğimi unuttum. konu da dağıldı.
böyle saçmasapan artistliklerden hoşanmıyorum. sen de bana karşı boş değilsindir eminim. evini geçindirmeye çalışan bir adamdan daha sahicisini bilmiyorum. şu anda sahici diye bir kelime var mı şüpheye düştüm. onun filmini yap. yahu yada bir şey söyle be abi, bir fikir sun gözünü seveyim, bir şey kat bana, ben yalnız böyle çoğalırdım senle. ya siktir git yada bir şey söyleme. vazgeçtim. köfte yiyelim mi?