bugün

emine erdoğan

basbakanimiz recep tayyip erdogan'in sevgili esi.

emine erdogan'dan ve ezik durusundan zerre hazzetmem,
hatta hic tipim degildir kendisi,
zira ben sarisinlardan hoslanirim.

fakat kendisi hakkinda yapilan spekülasyonlarin anlamsizligina bir tarafimla gülüyorum ben her defasinda. neymis efendim bu zati muhteremin basindaki örtü bizi temsil etmekten ne kadar uzakmis, kendisi siyasi bir sembol niyetine basina nasil olurda vakko esarplari takarmis da bilmem neymis..

geciniz efendim bunlari.

"ulan demokrasi be, ulan özgürlük be, yapilir mi bu bize, bu kadin bizi nasil temsil eder" diyenlere 10 üzerinden icleri kalmasin diye zoraki bir "2" veriyor ve eylül'de görüselim diyorum.

nitekim bu zavalli kimseler bilmezler ki siyasi sembolleri kullanabilmek bir özgürlüktür. hatta hicbir özgürlük "siyaset yapincaya kadar özgürsünüz, sonrasi icin bakariz, allah kerim, kullandigin sembole göre kanaat notu kullanabilirim belki" demez..

yada özgürlük kavramini bir takim insanlar [rencide etmemek icin isim vermiyorum-öyle de iyi bi insanim] birtaraflarindan kendi alaka ve ilgilerine göre yeniden yorumlayip, icini bosaltarak tereci ye satabilirler.
böylesi b.ktan bir yorumu ise seytan alir götürür satamadan getirir.

özgürlük ve demokrasi kavramini iyice ögrenmeden demokrat ve özgürlükcü olmak akla ve mantiga ne kadar uyum saglar, ne zaman error verir bilemem.
bu konuda ise bize ancak bunun ticaretinden ekmek yiyenler ahkam kesebilir. [papucumun demokrati söz sende.]*

not: emine'cim, hayatim bak prim + maas verdigin takdirde imaj meykir'in olmak icin yanip tutusan bir güruh var burada. öptüm byes.