bugün

17 şubat 2011 beşiktaş dinamo kiev maçı

beşiktaş'ın çok kötü oynadığı karşılaşma. maç ile ilgili notlarım şöyle:
-shevchenko süper futbolcu.
-hakan arıkan vasatın altında bir futbolcu.
-hakan arıkan futbolu bırakmalı. kiev biraz daha saldırsa bir hezimeti de uefa da yaşatacaktı. gerçi 4 gol hezimetin önde gidenidir. hakan beşiktaş kalesini koruyamaz. korumamalı. 4 rezalet gol yedi. gollerde defans hatası da var ama kalecinin bir duruşu vardır. yediği golde bile meymenet olur. bu adam resmen golü içine alıyor. bir de üstüne penaltı yaptırdı sarı kart gördü. futbol adına yapılabilecek tüm hataları yaptı. hala inanamıyorum. bu adam nasıl beşiktaş kalecisi olur? nasıl olur? nasıl olur?
-shuster denilen adam böyle defansı nerede görmüş? beşiktaş defansında kime güveniyorsunuz lütfen söyleyin? hepsi iyi ama...hep ama denilen futbolcular. ferrari mi? daha 3 ay önce gidecek mi kalacak mı deniliyordu? sivok mu? erhan güven mi? türk futbolcusudur, güvenelim ama erhan güven beşiktaş defansında oynayacak futbolcu değildir. değildir.
-ismail bir maç iyi bir maç kötü. nerede istikrar? bu genç yeteneğe neden istikrar kazandırılamıyor?
-almeida neden alındı? nobre denilen futbol fakirinin yerine oynasın diye. peki böyle bir maçta almeida neden yedek olur, nobre neden sahadadır. kime sorsanız nobre'den bıkmış, adam almeida'nın yerine oynuyor. ben almeida'nın yerinde olsam giderim beni isteyen real madrid'e. zaten sezon sonunda olacak olan da bu.
-mehmet aurelio bu yaşında beşiktaş'ta ilk 11 oynayacak oyuncu değil. ernst sakatlanır. necip formsuz olur oynar. yerli statüsünde tam bir yedek. neden oynar? ne yaptı bugün?
-ernst neden oyundan çıkar. beşiktaş'ın bel kemiği bu futbolcuyu zor bulmuşuz küstürmenin alemi ne?
-nobre hala oynuyor. helal olsun adama. demek adamda kimsenin göremediği ama futbolu çok iyi bilenlerin gördüğü bir meziyet var.
-bir sürü büyük teknik adam geldi ülkemize. bu adamlar neden profesyonel futbolu, futbolculuğu öğretemediler bize.
bu takımdan çok şey bekliyoruz. çok iyi adamları alıp ileri alana yığmışız. kardeşim sen tek alana yüklenemezsin. arkanı da toplaman lazım. toplayamazsan diğer transferlerine de böyle yazık olur. şampiyonluk beklerken ilk 3 bile hayal oldu ligde. bu inanılmaz. bu kadro ve bu başarasızlık inanılmaz. yazık. herkesin kıskandığı bir takımımız varken bu başarısızlığa anlam vermek çok güç. yazık.