bugün

adnan polat

"galatasaray allah kuruş vermedi" diyen recep tayyip erdoğan'a "sen cebinden mi verdin ? " diyemeyen galatasaray başkanıdır. fenerbahçeliyim karışmayayım diyorum ama gazetelere tam sayfa özür dileyen ilanlar, protestocuları stada sokmayacağız gibi buram buram yalakalık kokan hareketlerinden sonra dayanamadım. kaldı ki o gün o staddakilerin çoğu galatasarayın gerçek sahipleriydi: kötü gidişe rağmen kombine almış taraftarlar ve kongre üyeleri çoğunluğu oluşturuyordu o gün. kalanların çoğu da kulübün davet ettiği insanlardı.

106 yıllık kulüp kel kafasının yanında kalan 2 tel saçı uzatıp saçı varmış gibi görünmeye çalışanlara, "paraya ihtiyacım yok nefsim istiyor" diye pişkin pişkin açıklama yapanlara, kendini imparator sanıp kolpadan ona buna sallayan mahallenin delikanlısı triplerindeki adamlara boyun eğmez, eğmemeli.

kendisinden "çekeriz emaneti, sikeriz adaleti" deyip başbakana ana bacı yapmasını beklemiyordum ama demokratik hakkı olan protestoyu kullanmış olan taraftarlarını tek kalemde satması nereden tutsam elimde kalıyor.

umarım ezeli rakibimiz bir an önce kurtulur bu kendilerine hiç yakışmayan başkanlarından.