bugün

ultraslan

öncelikle şunu belirtmek isterim ki hiç bir haber sitesinde toki başkanının konuşması yer almamıştır.

evet protesto bekliyordum açıkçası, özellikle stad anonsundan "başbakanımız geldi" gibi bir anons sonrası hiçbir protesto duymadım. adnan polatın konuşması sırasında da herhangi bir ıslık sesi gelmiyordu. son olarak toki başkanı çıktı ve parti propogandası yapmaya başladı sesi nutuk atar gibiydi. tam emin olmamakla beraber "beceriksiz galatasaray yönetimi" gibi bir cümle duydum ki ıslıkların artması ile yayıncı kuruluş programı kesip ali sami yen ile ilgili bir bant yayınladı. bant yayını bittikten sonra tekrar aslantepe'ye dönüldü fakat hala bir ses sanki parti toplantısı şeklinde konuşmaya devam ediyordu. bende izlemeyi bırakıp dışarı çıktım. daha sonra da olanlar hakkında bir bilgim yok.

ama şimdi yazılanlara yapılan yorumlara bakıyorum ki. ortada şöyle bir durum varmış gibi gözüküyor. başbakan bu stadı yaptı.sadece iyi niyetli açılış için aslantepeye geldi ve protesto edildi. ve üstüne üstlük ultraslan grubu bu taraftarları kınayan bir bildiri yayınladı.

bayanlar baylar, şunu merak ediyorum. türkiye denilince akla gelen o kadar az şey varki. avrupada bir klübümüz galibiyet aldığında hemen karşılığında "ülkemizin X milyon dolarlık reklamını yapmış gibi olduk" şeklinde cümleler kurulur. galatasaraydan fenerbahçeden beşiktaştan bahsediyorum, seçimlerde 15 milyon oy olıp yüzde 50 ile başımıza gelen partilerden daha fazla destekleyeni olan klüplerimiz bunlar. tamam elbette başbakanın bu stad için etkisi olmuştur. ama hiçbir etki galatasarayın stadının açılışında bu önemli günde akp propogandası yapmayı gerektirmez. kaldı ki bu stad akp'nin cebinden çıkan para yapılmadı karşılığında mecidiyeköyde verilen bir arazi var.eğer stad akp propogandası ile açılcak diye bir şart olsaydı ben bir 47 sene daha beklerdim ali sami yende. kaldı ki kimse ali sami yen den ayrılırken kaçarcasına çıkmadı stadtan hepimiz ağladık.

son olarak;

Biz ali sami yen ruhunun aslantepe'ye temsili olarak taşınmasını beklerken akp ruhu aslantepeye taşınmaya çalışıldı. ve taraftarımızında bir tepkisi oldu. onaylayıp onaylamamakta herkesin hür iradesine kalmıştır.

edit: toki başkanının konuşması sırasındaki bir diğer cümleleri

"Kiracılık hükümlülüklerini yerine getiremeyen Galatasaray"

"Özhan Canaydın bize geldiğinde acz içindeydi"