bugün

nebil ilseven

Yiğit bulut'un bu yazısından sonra ne menem bir şahsiyet olduğu ortaya çıkan .... (böylelerine laf edilmez; o yüzden .... koyuyorum. adamın bizi ta sözlükten bulup dava açması ve bu fakirin donuna kadar almasını bilenlerden olması muhtemeldir: malum halk kaz olduğu için)
--spoiler--
ilseven'e önemli sorular!
2004 sonrasından birkaç hatırlatma:

1- 2004 yılında Başbakanlık Teftiş Kurulu müfettişleri tarafından hazırlanan raporda, Doğan Grubu nun 2000-2001 yıllarında batık bankalarda bulunan 100 milyon dolarlık kredisinin, takibe alınmak yerine, faizleri düşürülerek yeniden yapılandırıldığı vurgulandı. Rapora göre 100 milyon dolardan fazla kredi borcu, farklı tarihlerde 2008 yılına kadar libor artı 2.5 faiz üzerinden ötelendi.

2- Doğan Grubu'nun 100 milyon dolarlık borçlarının yeniden yapılandırılarak ötelenmesi ve Demir-Halk Bank'ın Doğan-Cıngıllıoğlu Grubu na satılması döneminde, Kamu Bankaları Ortak Yönetim Kurulu Başkanlığı Vural Akışık, TMSF Başkanlığı ve BDDK Başkan Yardımcılığı görevi de Nebil ilseven tarafından yürütülüyordu...

Bu hatırlatmalar sonrası Nebil ilseven'e bir dost tavsiyesi: Bu sorular siyasette çok karşısına çıkacak, hazır olmasında fayda var!
--spoiler--