bugün

kova burcu erkeği akrep kadını

mutlu olabilmeleri için kova erkeğinin çok uğraşması gereken ilişkidir.akrep kadınının beklentileri farklı kovanın verecekleri farklıdır. daha maddeci akrep ile soyut kova ... farklı tellerden çalan ikili. ama başarılı olursa da tadından yenmeyecek ilişkidir.akrep kadını kadınlığın zirvesi, her yönüyle kadın, duygusuyla,nazıyla,ihtirasıyla....soğuk,duygularını belli etmeyen,odun(bildiğin odun)sorumsuz kova erkeğini yamultacak yola getirecek heycanlandıracak en ideal burç akrep burcu.ama dediğim gibi zor. bir an bile monotonlaşmayacak ilişkidir.

iyi midir kötü müdür belli olmayan iki ucu boklu değnek.akrep kadını için bu; süpersonik, her işi yapan, becerikli, bilğili, soğukkanlı, merhametli insan yeterli olabilir mi onu iyi ölcüp biçmek lazım. keza bu adam vurdumduymazlığıyla, bazen duygusuzluğuyla, inatçılığıyla, devamlı ilği, sevgi, aşk, isteyen akrep kadınına sıkıntılı anlar yaşatabilir. aynı şekilde akrep kadını da bu adamdan sürekli ilği isteyerek, hayatınnın merkezinde olmayı isteyerek sıkabilir. birçok özğürlükten mahrum kalarak akrep kadınının sıcak kucağına girmek isteyecek kova erkeği iyi düşünmelidir. ilk başlarda dikkat etmek iyi tanımak gerekir, zıt kutupların çekimine maruz kalıp sağlıklı karar verilemeyebilir.
ama ne olursa olsun denemeye değer. birisi tamamen erkek diğeri tamamen kadın. bu ilişki onları yıpratsa da ikisinin de farklı kazanımları olacaktır.

*kova burcunun insanların duygularına karşı hassasiyeti artar.
*kova burcu erkek olduğunu fazlasıyla hisseder, çünkü bu kadnın karşısında gerçek bir erkek olması lazım.
*kova burcunun özgüveni tavan yapar.!!!
*kova burcu erkeğinde sorumluluk duygusu gelişir.*

*akrep burcu kadını gerçekten kadın olduğunu bu adamın yanında bir daha keşfeder.
*akrep burcu daha mantıklı düşünmeyi öğrenir.
*akrep kadını hislerinin her zaman doğru olmadığının farkına varır.
*akrep kadınının analiz-sentez-değerlendirme yeteneği artar.

son olarak; o sert, o inatçı, o kendi benliğinden ödün vermeyen iki insan birbirinin yanında nasıl da kuzu gibi, nasıl da çocuk gibi masum,duvarlarından perdelerinden arınmış oluyorsa öyle bir ilişkidir.