bugün

muhteşem animelerin bok gibi filmleri

izlemeye doyamadığımız şaheser kıvamındaki animelerin, beyaz perdeye taşındıgı sırada tecavüze ugraması durumudur.

death note, çoğu animeseverin ilk 10 listesinde 1. sırayı kapan dizi. yapan adamlar muhtemelen 'la arkadaş bi defa yapıyoruz adam gibi yapalım' mottosuyla yola çıkmışlar.. kurgu muhteşem, hikaye zaten 10 numara, üstüne her karakterin ayrı karizması.. sen al böyle über süper bişeyi 'ben bunun filmini çekerim arkadaş, çokta güzel olur' de ağzına sıç animenin. 'light yagami' diye koyduğunuz çocuk biraz ibne gibi ama idare eder. 'lightin peder' götüm gibi (bıyığı yok lan adamın), 'l' diye birini bulmuşlar tinerci gibi tipi var, ulan 'l' dizinin en karizma adamı be. vicdanınıza sokayım..

hadi onu siktir et, avatar the last airbender n'olacak ak. ulan iki günde, üç sezonu bi çırpıda bitiren adamlara yapılır mı bu? shyamalan denyosu, yolda görsek saldıracaz olum. la biride gelip demedi mi sana 'abi sen şimdi bu adamları getirdin film çekecem diye de, animedekilere hiç benzemiyo bunlar' diye. aang i oynayan bebe, sanki tecavüze uğramış, bi kere gülmezmi insan ak. animede ki o şen şakrak, sempatik çocuk gitmiş, "işte buralar hep benim böyle, ben de avatarım hepinizi mikerim" tadında bi denyo gelmiş. hadi onu da siktir et, general iroh'un hali nedir be arkadaş. animede her bulduğu otu, boku kaynatıp çayını içen, göbekli, komik, polyanna tadında, yaprak dökümü'nde ki ali rıza bey tipinde ki o güzel insan gitmiş, böyle bildiğin kaslı, yapılı vücudu olan, genç bi adam koymuşlar.

işin özü, özün sözü çekmeyin film falan, gidin fotoğraf çekin, gelin bizim memlekette kano yarışları var burda kürek çekin, ama elleşmeyin animelere. avatar: the legend of korra nın da filmini falan çekmeye kalkarsanız, bak biz burda 4 tane avatar manyaa pusudayız, gelir vururuz allama!