bugün

konsomatris

Bunlar geçinmek için bar ve pavyonlarda içtikleri oranda pay alıp erkeklerle arkadaşlık eden kadınlardır. Çok çeşitlidirler. içlerinde evli olanlarda vardır, bekar veya dul olanlarda. Bazıları evden kaçmış kızlar, bazılarıysa kandırılmış, aşkı uğruna o yola itilmiş kızlardır.

Oturup içkinizi söylediğinizde cebinizde paranız varsa garson siparişlerinizi getirene kadar etrafta oturan kadınlara bakarsınız. gözünüze sizin için en güzel ve en yakın görünen kadını seçtiğinizde, garsona söylerseniz o kadın her ne konuşursa konuşsun sohbetini kesip ekmek parası için sizin masanıza gelir.

Karşınıza veya yanınıza oturtur onunla sohbet edersiniz, sohbet önce nerelisinden başlar ve uzar gider, o bu arada dikkati sizin onunla konuşmanızda değildir, onun yegane derdi ne kadar zamanda ne kadar çok bol dedikleri ve yalnız konsomatrislere verilen içkiyi kaç tane içtiğidir. Sohbet uzadıkca sayılar kabarmaya başlar. Bu arada garson sizden para bozmanızı rica eder, sizde çıkarır bozarsınız, ve buradan sizde ne kadar para olduğunu anlar ve kademenizi belirler. iyi paranız varsa kadınla samimiyetiniz ilerler, hatta bir kadın daha teklif ederki paralar daha kolay suyunu çeksin. Bu arada pazarlıklar yapılır, parada anlaşma sağlanırsa nerede ve ne zaman olacağı kararlaştırılır. Sabaha karşı zom bir halde hesaplar ödenir, mekandan çıkılır.

Söz verilen yere doğru yola çıkılması olağandır. Tecrubeniz yoksa kararlaştırılan otele gidersiniz ve bekleyiş süreci başlar. 1 saat, bekler gelir dersiniz, 2 saat bekler belkide kapıdadır ümit edersiniz, 3 saat sonra gece aldığınız alkolün etkisi dayanılmaz olur, bir uyku bastırırki, paris Hilton un bakire olarak geleceğini bilseniz dayanamassınız. Dalar gidersiniz.

Kalktığınızda başınızda kocaman bir ağrı, kolunuz vardır kalkmaz, diliniz vardır konuşmaz, ayağınız vardır yürümez, beyniniz vardır çalışmaz, diliniz vardır tat tuz almaz, burnunuz vardır koklamaz, gözünüz vardır, görmez, velhasılı tüm uzuvlarınız adeta hakkın rahmetine kavuştu veya kavuşacak vaziyettedir. Saat akşam üzeri vaktidir kalkarsınız, kalkmaya çalışırsınız yataktan, bir duş alir giyinirsiniz. Öder hesabı ayrılırsınız otelden. O kafayla parayı sizin verdiğinizi ama malı garsonun götürdüğünü anlamassınız bile. Bir daha karşılaştığınızda ne kadın seni tanır, ne sen kadını. Her gün bu böyle devam eder gider. Çarklar döner allah döner.