bugün

acun ılıcalı

karısını aldatması, yaptığı abidik programlarla milyarlar(yeni paraya göre) kazanması hiç umrumda değil. Beni en çok merak ettiren hangi akla hizmet, bu adama futbol yorumculuğu yaptırmak amacıyla kanallar sidik yarıştırıyor? Her hafta, Ntv spor'u, lig tv'si falan acun ılıcalı'nın futbol görüşlerine yer veriyor ısrarla. neden abi? kim ki bu adam da futbol soruluyor bu adama? Teknik adam mı, spor muhabiri mi, eski bir futbolcu mu kim abi bu adam ya?

Geçen hafta bir fenerbahçe maçı öncesi bu adamın peşinden koşup yorumunu alıyor lig tv muhabiri, arkadanda can bartu geçiyor. muhabir can bartu gibi bir adamı iplemiyor bile bu adama yorum yaptırmak amacıyla. ben fenerbahçeli değilim ama Can bartu gibi yıllarca Türk futboluna ve fenerbahçe'ye emek vermiş bir adam oradayken, acun ılıcalı gibi "futbol maçlarında uzatmalardan sonra penaltılar atılması çok saçma" gibi bir cümle kurabilecek kadar futbol bilgisi sığ olan bir adamın görüşlerinin alınması benim ağırıma gidiyor arkadaş.

Adam geçen hafta lig tv'de alex'in davet edildiği bir programda;
--acun'dan futbol vecizeleri--
"benzema fenerbahçe'ye gelse verimli olamaz, ama bence alex orada oynasaydı o pas trafiğinde bilhassa barcelona maçında(ki barcelona-real maçını canlı olarak stadda izlediğini vurgulamadan geçmedi)benzema'dan daha başarılı olurdu. Benzema barcelona maçında hiç varlık gösteremedi hepimiz gördük. Bence benzema bugün fenerbahçe'de oynasa hiç bir varlık gösteremez."
--acun'dan futbol vecizeleri--
diye bir cümle kurdu. Alex'e haksızlık ediliyormuş, denenseymiş şu an rahatlıkla real madrid, milan, barcelona, m.united gibi klüplerde rahatlıkla oynayabilirmiş acun bey'e göre. işte futbol bilgisi bu derece kıt bir adamın yorumlarını dinlemek veya okumak zorunda kalıyoruz her hafta. Peki neden arkadaş? Biri çıkıp bana açıklasın şu sebepten dolayı acun ılıcalı'nın görüşlerini alıyoruz diye.

Çıkıp anlatsın biri neden bu ülkede futbolu, futbol bilgisi pes oynamaktan ibaret olan bu gibi adamlar yorumluyor? neden?