bugün
- hiç mi yokun ingilizcesi14
- bana bakan atatürk'ü görür11
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi21
- samsunun gsye yatışı10
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler8
- küresel ıkınma9
- 11 nisan 2025 samsunspor galatasaray maçı30
- ben geldim12
- ankara8
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt20
- dünya basınının tr iflas etti açıklamaları9
- dünya'yı zehirleyen türk dizileridir diyen rus8
- kadınların çok açık giyinmeye başlaması20
- hiç kimseye yürümeyen erkek9
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları29
- akşama kadar hükümeti aklayan bankamatik memuru9
- kitap okuyanların mal olması25
- burun kanaması9
- kafakoparan dede23
- niye bu hale düştük ki kimsenin sormaması8
- fatih tezcan vs furkan bölükbaşı10
- ölen arkadaşın boşta kalan karısı11
- 11 nisan 2025 cuma namazı vaazı14
- çorap8
- gocu27
- kuranda başörtüsünün olmaması43
- depresyondan çıkmak9
- bugünkü mutluluk sebebi19
- kurabiye yapmak8
- rasim ozan kütahyalı'nın padişahlık açıklaması11
- en beğendiğiniz kitap10
- her fabrika bir kaledir8
- temmuz asgari ücret arttırımının zorunluluğu12
- nereye kayboldunuz8
- kocasının başka kadınlara bakmasına kızmayan kadın12
- balkondan aşağı işemek8
- true'nun aşk hayatı17
- true'nin giresun da evine yatılı misafir olmak8
- gaslighting nasıl yapılır10
- manyak olmaya karar verdim13
- gazzelileri kıyı sehirlerine yerleştirmek9
- uzak mesafe ilişkisi8
- haftada bir içki içmek15
- anın görüntüsü8
- dünya da ticaret savaşları başlamışken seçim yok11
- hayatın size öğrettiği en güzel şey neydi13
- 3 doz biontec aşısı olanlara tavsiyeler14
- ağlayacaksanız seçim yapmayalım9
- sokak yemekleri9
- seks dışında orgazm eden olaylar8

entry'ler (115)
ilçe, şehir ve olumsuz anlamı olan tüm isimlerdir.Fethiye diye kız ismi mi olur ya.
sözlük sahibinin ve yazarlarının mutlak isteğidir.
itiraf ediyorum;
- Hayatımın sonuna kadar resim çizebilir, piyano çalabilir ve günlük tutabilirim. ( accık karnım doysun yeter)
- Evlenme taraftarı değilim ama birbirimize birşeyler katabileceğimize inandığım birisine hayatımdan bir oda verebilirim .
- Kötülük yapmayı beceremem , yapabildiğim en bariz kötülük önemsememektir.
- Sabah yağmur yağacağını çoğu yaşıtımdan önce tahmin edebilirim( romatizmam sağolsun )
- Hayatımın sonuna kadar resim çizebilir, piyano çalabilir ve günlük tutabilirim. ( accık karnım doysun yeter)
- Evlenme taraftarı değilim ama birbirimize birşeyler katabileceğimize inandığım birisine hayatımdan bir oda verebilirim .
- Kötülük yapmayı beceremem , yapabildiğim en bariz kötülük önemsememektir.
- Sabah yağmur yağacağını çoğu yaşıtımdan önce tahmin edebilirim( romatizmam sağolsun )
Erkeklere güven olmayacağını , evlenmeden 1 ay önce bırakıldıktan sonra anlayanlardan değilim fakat çok salak bi durum .
diye belirten şahısın zekasının sadece bu cümlesinin noktasına kadar olduğunu belirten bir tasvirdir. (bkz: sen o kızı seviyorsun ama o kız veriyor) nokta.
ilk kez buluşacağı erkeğe çekici görünmek için bütün gece yemeyip içmeyip youtube tan ofsayt ın ne olduğunu çeşitlerini ve örnek maçlarını izleyip sabahına da muhtemelen buluşup bütün gece biriktirdiğini tek seferde kusan kızdır.
Her yeri b_k götürüyor arkadaş bu nedir .
erkeklerin mütemadiyen "mükemmel kadın" portresinde çizdikleri ve hayalleriyle göreceklerinin bileşkesi sonucu intihara kadar götürebileceğini anlayamadıkları bir kadın tasvir türüdür.
hacker ların kafasında kurduğu ama sadece şifreyi kırarak elde edebildiği hayalciktir.
ya kredi çekip ev mev almıştır ya da istanbul gibi bir yerde yaşıyordur ve parçası en ucuz olan aracın şahin olduğuna kanaat getirmiş ve almıştır.
andımızın kaldırılmamasına yönelik yapılan bir eylemdir.
3 idiots , pulp fiction ,my name is khan , dedemin insanları , babam ve oğlum vs vs fazlasıyla çoğaltılabilir bu liste.
Pastalarda , böreklerde , çamaşırsularında, makyaj malzemelerinde , yiyeceklerde, içeceklerde , giyeceklerde bile yani kısacası hemen hemen heryerde kullanılabilen bir kokusu olan bitkiden elde edilen mucizedir.
hiç şüphesiz ki bilgisayar mühendisliğidir. günümüzde bilgisayarın da xanlı bir varlıktan sayılmak üzere olduğunu düşünürsek evet bence bilgisayar mühendisliği sağlam kazandırır.
Diş doktoruna verilen paradan daha karlı bir eylemdir .
Donun konduğu yere göre farklılık gösterebilir. Misal beyonce gibi kasası olan kız paçalı don da giyse harikadır .
Kuvvet ve ihtimal uyuyamamıştır , sevgilisi yoktur ve gece sporu yapark kendini iyi hissetmeye çalışır .
Diye bir başlıkl gören kız yazarlar hemen atlar ve gene mi pilav gene mi pilav diye gözlerini çeke çeke haykırdığı bir durumdur .
Aslında kolay birşeydir . Ama sadece lays tarzı irkildim cipsleri için geçerli bir durumdur .
Belki bir 20 sene sonra mümküniyet kazanabilir fakat şu sıralar sadece hayal olmakla kalan bir durumdur .