bugün
- imamoğlu'nun babasının evinde arama yapılması10
- dostoyevski vs tolstoy9
- ibb den hakkari'ye uzanan milyonluk börek ihalesi36
- didem soydanın cinselliği aştım açıklamaları9
- darwin'in yalancılıktan hapis yatmış olması8
- sözlüğün en tokatlanası yazarı33
- kız olduğundan şüphelenilen yazarlar13
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı11
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız15
- ekrem imamoğlu8
- özgür özel10
- ssilvermist28
- adanalı komşunun evinden gelen tezek kokusu8
- haftaya kuzu pirzola yiyecek olmak10
- hastanelerden nefret etmek9
- sevişirken dinlenecek şarkılar10
- evrimcilerin cevab veremeyeceği soru14
- diana luna hekate11
- anın yemeği10
- elektriğe yüzde 25 zam gelmesi11
- fenerbahçe'nin şampiyonluk formülü8
- her aileye altın dağıtacağız28
- sünni islam15
- ioçk'nın nervioyu engellemesi10
- menuet'i tavlamak14
- papandreou'nun imamoğlu ile gurur duyuyoruz demesi8
- ikizler burcu erkeği12
- erkek erkeğe artılamak9
- kitap okumanın bir şey sanılması26
- ioçk mı ben mi8
- kadınların memesi olmasaydı19
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl9
- gençleri serberst bırakın8
- beni ne kadar seviyorsunuz12
- anın görüntüsü17
- takip ettiğim yazarlar12
- destek sözlük9
- en son bitirilen kitap10
- bayramda neler yaptiniz sözlük8
- mehtap yenge9
- 6 nisan 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı33
- 0 0 719
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi12
- arkadaşlar ben aşık oldum10
- lor peyniri seven insanlar12
- 20'li yaşlara dönmek ister miydin19
- sözlüğe yön veren yazarlar10
- sözlüğe yeni gelen boşanmış abla10
- sözlüğe güzellik katan yazarlar11
- esra bilgiç10

entry'ler (4)
bu ülke vatandaşları çalışmayı sevmezler fakat ülkede çalışan yabancı firmaların Suudi vatandaş çalıştırma zorunluluğu vardır. Suudi çalışanlarınıza maaş ödemeniz yetmez, işe gelmeye de ikna etmeniz gerekmektedir aksi takdirde devlet Suudi çalıştırmıyorsunuz diye size ceza verebilir. ülkede en ayak altı işleri yapan kesim Hintliler, Pakistanlılar, Nepallilerdir. biraz kafası çalışan Suudi vatandaşlar bu expatlara sponsor olur, oturduğu yerden milyonları götürür. expatlar, sponsorunun onayı olmadan hastaneye, karakola gidemez, ülkeden çıkış yapamaz yani sponsorluk adı altında kölelik sistemi işler. Suudiler perşembe mesai sonrası sex ve alkol turizmi için Bahreyn, Katar, Dubai gibi ülkelere akın ederler. Hata Dubai'de Suudi kadınlarının, one night ilişki bulmak için takıldıkları bir mekan bile mevcuttur. Ülkeye çalışmaya gidiyorsanız unutmamanız gereken en önemli şey Suudiler hata yapmaz olmalıdır. Hata yapan biri varsa o sizsinizdir, hatayı ülkeye gitmekle yaptınız. Hatanızı kabul edin, özrünüzü dileyin, aynı işi değiştirmeden bir kaç gün sonra götürün kabul edeceklerdir. Diyelim ki aklınızı kaybettiniz ve bir Suudi vatandaşla tartıştınız, adamı yumuşatmak için Polat abimizin ismini verin çünkü ülkede en çok sevilen Türk Polat Alemdardır. bunun dışında Suudiler trafikte ayna kullanmazlar ve yavaş gitmezler, her gün trafikte feci kazalar görebilirsiniz, mağduru olabilirsiniz
aldatma ihtimali bir Türkün aldatma ihtimali kadardır. hayatları boyunca sadece bir insanla birlikte olanları da vardır. Polonyalıların yanında kezban kalırlar.
paslanmaz çelik denilse bile paslanır. Su içinde kullanılanları paslanmaya karşı boyanır.
Müslümanlara göre ışık hızından daha hızlı hareket edebilen, farklı şekillere girebilen, cisimlerin içinden geçebilen varlıklardır. Din düşmanı cahil fizikçiler ise, her zamanki gibi Kuran'a bakmamış ve ellerindeki bütün fizik problemlerini çözebilecek varlıkları gözden kaçırmışlardır. Halbuki yollasalardı kara deliklerin içine çözmüşlerdi evrenin sırrını.