bugün

Reklam sonundaki salak gülme sesiyle olumsuz bir hava yaratmış,millet gülmeden biz güldük sakın ha bu sucugu almayın msjı veren marka *
made in kayseri derken çocuklar duymasın başlıyor hissi uyandıran sucuk
2 reklamda bir sucuk seven tüketiciyi kaçırmak için en gerzekçe hamleleri yapan firma.
reklamlarında 5 yaşındaki çocukları haber spikeri yaparak satışlarının daha da düşmesini tahmin ettiğim markadır. daha yaratıcı olunabilirdi. ama çocukları kullanarak halkın ilgisini çekme furyasına şahin sucukları da kapılmıştır.
anlatılmaz tadılır.
en iyisi ya da hiç sloganına sahip firma.
Turkcell ile anlaşma yapmış olan sucuk markası ve ben bedava dakika için sucuk alırsam bu sırrı itiraf başlığına bile yazmam.
reklamları iğrenç olan firma. yada bana hitap etmiyor bilmiyorum ama gerçekten kötü amk ya.
(bkz: baba bak sanat yiyorum)
kayseri insanı son olarak tv de dönmekte olan reklamdaki gibi değildir. ayrıca bir kayseriliye yakıştılamanyan da şudur madem o kadar para verdin reklam çektin niye bokum gibi çektin cağnım sucuğu araya verdin !
reklamı ig seviyesi tek haneli canlılara hitap eder. rezillik yemin ediyorum.
(bkz: Şahin s)
Kayserili olarak baş yazıcıdan sonra en iyi sucuk markası olduğu bilinen sucuktur.
son reklamıyla güldüren markadır.

hele dedenin oğluna sende sorardın demesi yok mu.

ailecek embesil amk.
adından bu kadar söz ettirmeyi başardığına göre reklamcılık literatürü açısından
başarıya ulaşmış bir firmadır.
Tadı reklamindan daha güzel olan marka. Ayrıca reklamın iyisi kotusu olmaz ama bu nedir arkadaş.
kısa film tadında bir reklama (faciaya) imza atmış firma.

- dede sucuk nasıl yapılır?
- bunu anana sorsana delikanlı?
Yaklaşık olarak 105 saniye Süren bir reklam için bir ton para harcayan marka. Ayrıca Reklamda " evliya çelebi diye bir adam varmış." Gibi bir cümle nasıl kurulur.
gördüğüm en kötü reklamlara imza atan firma.
özellikle bu son yaptıkları dede korkut masalına benzeyen reklam tam bi facia.
ulan bi sucuklu yumurta keyfimiz vardı onu da hiç ettiniz.
dün müşteri hizmetleri beni aradı fi tarihinden kalma bir kampanyadan hediye kazanmışım. adresimi eksik yazmışım kargoyu göndermek için tekrar adresimi istediler.

ben de bir an heyecanlandım ne kazanmışım peki dedim.

yapboz dedi. yüzüm düştü hemen. istemiyorum hediyeyi almasam olur mu dedim.

müşteri hizmetlerindeki kız baya içerledi sesi falan titredi ağlamaklı oldu. peki siz bilirsiniz dedi.

bu da öyle bir anımdır işte.

sahi yapboz ne yaaa
reklamında, sağdaki gelini taş gibi olan dedenin oynadığı reklamı olan markadır.
yorucu ve gereksiz bi reklama sahip sucuk markası. şahsen tamamını daha hiç izlemedim. yani tüketiciye ulaşmıyor. bir de o veledin babasını oynayan adam şahin sucuklarının sahibi midir nedir ? sıfır oyunculuk.
genç ömrümde şahit olduğum en saçma reklam filmini bizlere kazandıran firmanın sucukları. hele şu replik yok mu?

+ bütün bunları yapmak bir sanat değil mi? o zaman biz de neyiz? sanatçıyız! vohoahaoah

ha bi de şu var

+ baba bak ben sanat yiyorum

insanın içindeki çocuk sevgisini de öldürdü şerefsizler.
görsel
durmadan reklam yapandır. bıktırdınız ulan artık.